Csodával határos módon jött vissza a halálból Tina. Magához térése után azonnal felfedte, mit látott a másik oldalon.

Kapcsolódó: Megérkezett a nagy személyiséghoroszkóp – erről árulkodik a csillagjegyed

Nincs ember a Földön, aki ne akarná tudni, mi történik a halálunk után. Hogy mi vár minket a másik oldalon, találkozunk-e ismét az eltávozott szeretteinkkel, vagy esetleg reinkarnálódunk-e, illetve a lelkünk számára kezdetét veszi-e egy új élet. Nem csoda tehát, hogy mindannyian kíváncsian bújjuk az olyan történeteket, mint ami most is következik. Egy nő ugyanis 27 percen át volt halott, majd miután magához tért, felfedte, hogy mit látott a másik oldalon.

Kapcsolódó: 5 csillagjegy, akik fényes sorssal büszkélkedhetnek: Kivételes tulajdonságaikkal könnyebben boldogulhatnak

Ez történt vele

Ez még 2018 februárjában történt, amikor Arizonában egy Tina Hines nevű nő összeesett szívinfarktus miatt. Szerencséjére nem volt egyedül, férje azonnal megkezdte az újraélesztést, míg a mentőre várt. Azonban már csak a mentőautóban sikerült defibrillátorral újraéleszteni, úton a kórház felé. A nő szíve ekkor ismét dobogni kezdett.

Kapcsolódó: Horoszkóp: Áruld el, melyik hónapban születtél, hogy megtudd mi az égiek üzenete a 2024-es évre

27 percig volt klinikai halál állapotában

Az orvosok ezt követően nem kecsegtették jó hírekkel a családot: elmondták nekik, hogy amikor egy ember agya 5-10 percen át nem jut oxigénhez, sajnos minimális a túlélés esélye. Tina szíve pedig 27(!) perc után kezdett ismét dobogni, így az agya komolyan sérülhetett. Mesterséges kómába helyezték, hogy a teste pihenhessen. Amikor másnap felkelt, a családja már ott volt az orvosokkal együtt, ő pedig rögtön kommunikálni próbált.

Egy tollat és egy könyvet adtak neki, ő pedig rögtön azt írta le, hogy It’s real, amit magyarul leginkább úgy lehetne megfogalmazni, hogy

tényleg létezik.

A családtagok nem értették, mire akar kilyukadni, azt hitték a fájdalmairól beszél, esetleg a kórházról. Mígnem a lánya rákérdezett tőle, hogy a mennyországra gondol-e? Ő pedig bólintott, hogy igen.

Csodával határos módon újra megtanult beszélni

Noha az orvosok azt mondták, hogy sosem fog tudni beszélni, Tina rendkívül gyorsan gyógyult. Képessé vált ismét a kommunikációra, így később elmondta, hogy Jézust látta, aki csodálatos, sárga fényárban úszott. Hálásnak érzi magát, mert túlélte a szívinfarktust, és úgy érezte, ez azért történt meg, hogy az egész világgal megoszthassa, mit látott a halál után. Erről később Instagramon is posztolt:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@brotherraines által megosztott bejegyzés

Forrás: Joy.hu