Nagyon sejtelmes képet közölt.

A Farm VIP és a Dancing with the Stars sztárja már több mint két éve él boldog párkapcsolatban párjával, akivel épp a Maldív-szigeteken nyaralnak. A táncosnő a közösségi oldalán mutatta meg a férfit, a romantikus pillanatról pedig videó is készült.

Kapcsolódó: Hatalmas fricska: Egy valódi kisnyugdíjas szólalt meg a kevés nyugdíjára panaszkodó Zalatnay Ciniről

Mint ismert, a TV2 sztárja már egy ideje boldog párkapcsolatban él, azonban magánéletéről ritkán nyilatkozik. Még tavaly decemberben egy sokatmondó képet osztott meg a közösségi oldalán. A követői szinte azonnal észrevették, hogy a szerelmes fotón Lissák Laura ujján egy hatalmas gyűrű van, ami valószínűleg jegygyűrű lehet, azonban ő nem kommentálta a híreket.

Kapcsolódó: Lecserélték Tóth Gabit? Furcsa helyre hívták szónokolni Rúzsa Magdit az anyaságról

Nem mutatja a férfi arcát

A Dancing with the Stars táncosnője bár már többször posztolt közös képet a párjával a közösségi oldalán, mindig ügyelt arra, hogy a férfi arca ne látszódjon, ugyanis úgy gondolja túl sok negatív példa van előtte.

Kapcsolódó: Jákob Zoli és Erdélyi Mónika sülve-főve együtt: Egy új szerelem van kibontakozóban?

A pár éppen a Maldív-szigeteken nyaral, ahonnan Lissák Laura már többször is bejelentkezett az Instagram-történetében, legutóbb pedig olyan videót osztott meg a követőivel, ahol párjával romantikusan átölelik, majd megcsókolják egymást.

Forrás: origo.hu