Amikor a gyerekek sírnak, a szülők szeretnének egy titkos fegyvert, amivel bármikor meg tudják nyugtai őket. Általában ilyenkor veszik ölbe őket és ringatják. Ha ez sem segít, jöhetnek az ötletelések.

Kapcsolódó: Miért vár a macskád a bejáratnál, amikor hazaérsz?

Egy honkongi apuka kétségbeesésében az állatok segítségét kérte, majd a módszerét a Redditen és az Instagramon is megosztotta. Az „u/reallyumt” felhasználónéven aktív férfi akkor készített videót a gyerekről, amikor ő a leghangosabban sírt. Ám ahelyett, hogy gyengéden ringatná, beszélne hozzá vagy tejet kínálna neki, ahogyan a legtöbb szülő valószínűleg ilyenkor tenné, az ázsiai férfi váratlanul a kanapén pihenő szürke-fehér kandúr hátára helyezi a csemetéjét. Ezután váratlan dolog történt…

Kapcsolódó: A macskák figyelmeztetnek, ha negatív energia van a házban – Ezekre a jelekre figyelj oda

A baba egy másodperc alatt nyugszik meg – majd, mintha el is mosolyodna!

My cat can put babies to sleep. Any parents want to hire him?
byu/reallyumt incats

És a macska?

Úgy tűnik, az állat már hozzászokott ehhez, mert mozdulatlanul tűri az eljárást. Sőt, mintha a videó végén még kacsintana is és azt mondaná: „Innentől átveszem az irányítást!”. A videó hatalmas siker, záporoznak alatta a kommentek. Sőt, a férfi azt is leírta, ha valaki szeretné, ki lehet bérelni a macskát.

Forrás: twn.hu