Az egyik legszebb szakasza az évnek.

Az évente visszatérő időszakok során a különböző csillagjegyek hatnak ránk, befolyásolva gondolkodásmódunkat és érzelmi állapotunkat. Április 19-én átléptünk a Bika csillagjegy időszakába, ahol egészen május 20-ig maradunk. Most pedig tekintsük meg, milyen hatással lehet ez az időszak rád!

Kapcsolódó: Két csillagjegy, akiknek tripla szerencséjük lesz 2024 májusában

Lassacskán, de muszáj tervezgetni

Ebben az időszakban minden bizonnyal érdemes harcolni az álmokért, és visszanyerni az irányítást az életed felett! A Bika csillagjegy hatása alatt egyre inkább érezni fogod, hogy van valami az életedben, ami vonz és amiért egyre inkább küzdeni szeretnél. A zodiákus ebben az időszakban arra ösztönöz, hogy ne siess és ne ugorj fejest semmibe, mert ami hirtelen ötlettől vezérelve jónak tűnik, az később ellenkező hatást érhet el.

Megnyugszol és hosszú távon kezdesz tervezni, hogy átgondold, megéri-e az adott dologba az energia- és időbefektetést. Lehet ez egy új beruházás, lakásfelújítás, munkahelyváltás vagy családalapítási tervek: a lényeg, hogy az elkövetkező hetekben érezni fogod magadban a motivációt, és készen állsz tenni a céljaidért.

Kapcsolódó: 3 csillagjegy, akiknek élete hamarosan örökre megváltozik: Komoly pénzügyi és érzelmi fordulatra számíthatnak

Elő az érzéki vágyakkal

A Bika jegyét a Vénusz uralja, tehát érzékeidre nagy hangsúlyt fektetsz. Felmerülhet benned a kérdés: boldog vagyok? Jól érzem magam így? Változtatni szeretnék, de hogyan? Látod, hogy fontos vagy a saját életedben, és egyre inkább érzed, hogy több időre van szükséged önmagaddal. A Bika időszaka arra buzdít, hogy értékeld önmagad, és megengedd magadnak a kényeztetést.

Ez hatással lehet a párkapcsolatodra is! Lehet, hogy a sz*xuális életetek nem kapott annyi figyelmet, mint régebben, és ez egy kis távolságot teremtett köztetek. Most az érzékeitekre támaszkodva újra felfedezhetitek a szenvedélyt a hálószobában, de fontos, hogy nyíltan beszéljetek arról, mit szeretnétek. Így közösen érhetitek el a fejlődést és mélyíthetitek a kapcsolatot.

Kapcsolódó: Megérkezett a nagy személyiséghoroszkóp – erről árulkodik a csillagjegyed

Ne félj kimondani, amit gondolsz

A Bika jegy uralja a nyaki- és torokcsakrákat, melyek most egy kis finomhangolásra vágynak. Lehet, hogy egy ideje már nem fejezted ki nyíltan, mi foglalkoztat, és inkább megtartottad a véleményedet magadnak a béke kedvéért. De tudod, hogy ez nem tesz jót a lelkednek, igaz? Érzed, hogy vissza kell szerezned az irányítást, és a Bika időszakában egyre motiváltabb leszel ebben.

Kisebb jelentőséget tulajdonítasz majd annak, hogy mindenki egyetért-e a véleményeddel, és úgy érzed, sokkal szabadabb vagy, ha nem az elvárásoknak próbálsz megfelelni. Most nagy figyelmet kell fordítanod erre, mert a Bika jegy ad hozzá a lendülethez.

Kapcsolódó: Horoszkóp: ez a 3 csillagjegy figyelje az üzeneteit, mert hamarosan jó hír érkezik

Nyitottság és lehetőségek

Három az egyben: Hűség, makacsság és kényelem – ezek a Bika jegyében érezhető energiák, amelyek néha zavarba ejtően összefonódnak. Megkísérthetnek, hogy ragaszkodj a megszokotthoz, a komfortzónádhoz, és vonakodj az új dolgok kipróbálásától. De ez a makacsság könnyen ellenállássá válhat, amikor valami újat kellene kipróbálni. Lehet, hogy a változások ijesztőnek tűnnek, de néha szükségesek, hiszen az élet túl rövid ahhoz, hogy ne merészkedjünk ki a megszokottból!

A Bika időszakában fontos, hogy ne zárkózz el minden elől, és ne mondj nemet minden lehetőségre. Legyél nyitottabb, mert különben könnyen beleakadhatsz saját korlátaidba.

Forrás: bien.hu