Új helyre költözött a Gáspár család.

A bennfentesek szerint Győzike közel 30 kilótól szabadult meg az elmúlt hónapokban. Ám a nagy átalakulás egyfelől életmódváltással magyarázható, másrészt pedig azzal a töménytelen stresszel, ami a Gáspár család új házának építésével járt.

Kapcsolódó: Áll a bál: Győzike születésnapi bulija kiverte a biztosítékot, miután Novák Katalin és Szijjártó is hivatalos volt rá

Hamarosan újra megnyitja a kapuit a Gáspár család villája, Győzike és a családja az Orbánékhoz köthető TV2-n éleszti újra azt, 14 év után. A Győzike-Show-t annak idején sok millió ember nézte. Az ország legikonikusabb valóságshow-jában pedig a leglátványosabb különbség a régi műsorhoz képest most a helyszín lesz, hiszen a família az elmúlt hetekben új házba költözött.

Kapcsolódó: Győzike nyilatkozata sokaknál kiverte a biztosítékot: A celeb túlságosan is magabiztos

Győzike két héttel ezelőtt osztotta meg először a hírt, hogy 50 év után búcsút int Salgótarjánnak és egy másik településen kezdenek új életet. Hogy pontosan hol, az eddig titok volt, sőt a jelek szerint még egy darabig az is marad, hiszen a családfő nem hajlandó elárulni a címüket a nagyközönségnek. A titkolózásra eddig bár minden oka megvolt: iparági pletykák szerint már tavaly év végén tárgyaltak arról, hogy idén visszatér a Győzike Show, és az új ház lesz az új helyszín.

Kapcsolódó: Lecserélték Tóth Gabit? Furcsa helyre hívták szónokolni Rúzsa Magdit az anyaságról

A zenész posztjából az is kiderült — csak akkor még nem tudta senki —, hogy már lázasan készülnek a forgatási helyszínnel, hiszen ő maga nevezte el az új otthont Győzike-villának:

Fotó: Instagram

Kapcsolódó: Hatalmas fricska: Egy valódi kisnyugdíjas szólalt meg a kevés nyugdíjára panaszkodó Zalatnay Ciniről

De hol van a ház?

Győzike hetek óta hallgat arról, hogy pontosan hol áll az új álomotthon. A titkolózása pedig most már indokolatlannak hat annak fényében, hogy nemsokára az egész országot beengedi majd a nappalijába. Ám az énekes mégis ragaszkodik ahhoz, hogy idő előtt ne tudja meg a nép, hogy hol kell majd őket keresni. Persze, az új szomszédok már tisztában vannak a sorsukkal, de jó hír, hogy nem tiltakoznak ellene.

A blikk.hu megkereste a témában Gáspár Győzőt, aki szűkszavúan reagált a kérdésre a forgatási helyszínnel kapcsolaban:

Annyit elárulhatok, hogy Budapesttől körülbelül húsz kilométerre áll a ház. Mogyoródon? Gödöllőn? Esetleg Gödön? Ezt találják ki az olvasók!

— válaszolta muzsikus, majd hozzátette:

Mindennek eljön az ideje. Jövünk!

-borzolta a kedélyeket a showman, ám kérdéses, hogy vajon hasonló sikereket fog elérni műsor, mint legutóbb.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

gasparbea (@gasparbea) által megosztott bejegyzés

Forrás: borsonline.hu