Gáspár Győző már tudja jól, hogy mi lesz az eredménye annak, ha visszakerül a képernyőre. A végén persze lehet, hogy igaza lesz.

Kapcsolódó: Kiégett a retinánk: A celebbohóc Győzike az alulöltözött Tóth Gabival csapatja

Győzike és a családja a TV2-n tér majd vissza

Magyarországon afféle tévés történelemnek számított a Győzike Show. Lehetett szeretni, lehetett gyűlölni, de így, vagy úgy, rengetegen kíváncsiak voltak rá. Az akkor még RTL Klub néven futó csatorna örülhetett, mivel a nézettség az egekben volt.

Kapcsolódó: Kijött a sodrából Győzike, bosszút akar állni

A trash-realityt anno kétmillión is leültek nézni, végül pedig a Gáspár család tíz évad után került le a műsorról 2010-ben. A széria nagy része a salgótarjáni villában játszódott. Győzike most a TV2-n kerül újra képernyőre, és a híresség nyilatkozata sokaknál kiverte a biztosítékot.

Azt Győzike felesége, Bea asszony sem tagadta, hogy olykor rendkívül stresszes volt a Győzike show, de most valamiért mégis vissza fognak kerülni ebbe a mókuskerékbe.

Tehát 14 év után ismét belekukkanthatunk a Gáspár család életébe: A show Gáspárék címmel fog futni, és a TV2-nél igyekszik majd termelni a nézettséget.

Kapcsolódó: Áll a bál: Győzike születésnapi bulija kiverte a biztosítékot, miután Novák Katalin és Szijjártó is hivatalos volt rá

Az biztos, hogy a Gáspár család rengeteget változott az évek során, így a reality ezt is középpontba fogja helyezni. Az viszont sokaknál kiverte a biztosítékot, hogy Győzike ennyire biztos a sikerben:

„Hát, úgy fogják nézni, mint annak a rendje! Mert a magyar ember milyen…?! Kíváncsi. Ezért nézni fogja”

– idézte az NLC Győzikét, aki a Tények Plusznak reagált arra, hogy mennyi negatív kommentet kapnak.

Forrás: Femina.hu