Egy volt szomszédjának nem tetszett, hogy a tévében szerepel.

A Klauzál utcában egy szomszédom boxert ragadott, amikor mi ott voltunk albérlők. Épp indultunk, Gergő barátommal, akivel a lakást béreltük. Akkor azt kiáltotta, hogy többet nem fogsz szerepelni a tévében, te kis szemétláda!

– kezdte a sztorit a színész.

Kapcsolódó: Rúzsa Magdi furcsa dolgot észlelt a hármas ikrein: „Ha külső segítség kell, lépni fogok”

Lesújtott a boxerrel, széttört az orrcsontom és az arccsontom. Nagyon pontos találat volt, még látszik a plasztika nyoma is. Öt és fél centit mozdult el az orrcsont alsó része… elkezdett spriccelni a vér, kihívták a rendőrséget. Ez egy szomszéd volt a bérleményben, aki nem szeretett, és úgy gondolta, így intézi el

– emlékezett vissza a Barátok közt egykori színésze.

Kapcsolódó: Lecserélték Tóth Gabit? Furcsa helyre hívták szónokolni Rúzsa Magdit az anyaságról

Volt feleségéről is beszélt

Németh Kristóf nemrég meglepő történetet mesélt a műsorvezetői kérdésre. Arra voltak kíváncsiak, hogy volt-e az életében olyan helyzet, amikor észrevette, hogy megpróbálják „becserkészni” a párját.

Nemcsak olyan volt, hogy valaki ráhajtott a páromra, hanem azt is végig néztem tulajdonképpen, hogy elszereti… De visszagondolva ez teljesen látható volt. Le voltam fagyva abban a helyzetben

– mondta a #Bochkor című tévéműsor felvételén.

Kapcsolódó: Hatalmas fricska: Egy valódi kisnyugdíjas szólalt meg a kevés nyugdíjára panaszkodó Zalatnay Ciniről

Nekem nyilván nem azzal lenne problémám, aki becserkészi, hanem a saját párommal, akkor a mi kapcsolatunkban nem működik valami

− tette hozzá Németh Kristóf, aki arról is beszélt, hogy akkor még nem volt bátorsága teljesen őszintének lenni egy kapcsolatban, de mára már megváltozott.

A színész és volt felesége, Niki hét évig nagyon rossz kapcsolatban, egészen addig, míg Németh Kristóf nem találkozott jelenlegi párjával, Zitával. Ez az időszak tette szorossá kapcsolatát első gyermekével, aki már bőven a tinédzser éveit éli.

A volt feleségével való jelenlegi viszonyát Németh Kristóf azzal jellemezte, hogy azóta bizony az egész család háziorvosa Niki lett. Sőt, időnként a Zitától született két gyerekére is ő vigyáz, ami bár tudja, hogy meglepő, de meg akarják mutatni, hogy ezt így is lehet.

A színész a Palikék Világa legutóbbi részében bevallotta azt is, hogy válás óta nagyon komoly önvizsgálaton ment keresztül, ami szintén hatott a családi kapcsolataira.

Forrás: origo.hu