Május 6-án két éve, hogy Berki Krisztián meghalt, az évfordulón pedig megszólalt az édesanyja, Júlia asszony.

Az egykori celeb holttestére a kislánya, Natasa Zselyke bukkant rá. Ennyi idő elteltével is homály, rejtély övezi a halálát, mivel egyesek szerint Berki szervezetében teljesítményfokozók és tudatmódosítók is lehettek – bár erről semmilyen bizonyíték nincs.

A helyzetet Berki Mazsi sem könnyíti meg, ugyanis máig nem hajlandó elárulni a pontos részleteket, hogy mi állt egykori férje boncolási jegyzőkönyvében. Így pedig marad találgatás, a pletyka és az értetlenkedés. Berki Krisztián édesanyja azóta is feldúlt, letargikus állapotban van. Júlia asszony a Borsnak nyilatkozott, ám szívfájdítóan keserű szavak hagyták el a száját.

„Egyszer azt mondta valaki, ahogy telik az idő, majd élhetőbb lesz az életem. De tudom, hogy nem volt igaza. Minden nap fájdalmas, amióta elment a fiam. És ez sosem lesz könnyebb. Üres az életem nélküle!”

– fogalmazott a lap újságírójának a nő.

Berki krisztián

Berki Krisztián

A Nyugati Fény oldalán 2023. decemberének végén foglalkoztak Berki Krisztiánnal, ugyanis észrevettük, hogy hátborzongató videó kering a haláláról.

Döbbenet, de a titokzatos eltűnések és tragédiák után kutató TikTok-felhasználó által közzétett anyag szerint Berki Krisztián vidáman tengeti napjait, de valamiért arra volt szüksége, hogy megrendezze saját halálát.