Még 27 évvel tragikus halála után is újabb és újabb meglepő információk bukkannak fel, melyek teljesebb képet adnak a szeretett Diana hercegnéről.

Diana hercegné 1997 augusztusában halt meg egy tragikus balesetben, de manapság úgy tűnik, nem az ő sorsa az egyetlen sötét árny a családon. Gondoljunk csak András botrányára, most pedig Katalin és III. Károly király betegségére. A néhai wales-i hercegnét egy világ csodálta és imádta, elbűvölő személyiségét és stílusát egyaránt.

Ám még ennyi évvel a halála után is felszínre kerülnek olyan információk, melyeket csak nagyon kevesen tudtak Diana hercegnéről. Ezek egy része pedig még a legnagyobb rajongókat is meglepte.

Kapcsolódó: Hatalmasra duzzadt Károly király vagyona: Jóval túltesz II. Erzsébet királynőén is

Íme, hét titok, amit valószínűleg te sem gondoltál volna:

1. Gondolatait diktafonon rögzítette

Amit Diana hercegné magánéletéről tudunk, azok egy része a saját hangfelvételeinek köszönhető. Miután felismerte, hogy a Károly herceggel kötött házassága zátonyra fut, – okostelefon híján – egy magnóra mondta fel érzéseit. Ezt átadta közeli barátjának, Dr. James Colthurstnak, aki egy újságírónak továbbította őket. Így Diana szavai a nyilvánosság elé kerültek. Ezek alapján Morton 1992-ben kiadta a DIANA: Her True Story – In Her Own Words című életrajzi könyvét.

2. Károly először Diana nővérének a párja volt

A wales-i herceg először Sarah-val járt, ő mutatta be az uralkodót a 16 éves Dianának. A dologból gyors fellángolás lett.

3. Nagymamája az anyakirálynőt (II. Erzsébetet) szolgálta

Diana mamája, Ruth Fermoy volt Erzsébet anyakirálynő társalkodónője és ügyintézője, sőt, állítólag barátnők is voltak.

Kapcsolódó: Mi történt? Elszörnyedtek a rajongók Katalin hercegné új portréjától

4. Távoli rokonság

Diana és Károly tizenhatod unokatestvérek voltak, rokonságuk VII. Henrik idejére nyúlik vissza.

5. Sz*x 3 hetente

Diana a magnó felvételeken azt is elmesélte, hogy nagyon rossz volt az intim viszonyuk Károllyal. Kiderült, hogy rendszerint 3 hetente feküdtek le. Később az is kibukott, hogy Kamillával is 3 hetente jöttek össze (lépett félre) a házasság előtt.

Kapcsolódó: Mi történik? Megijedtek az emberek III. Károly király első hivatalos portréjáról: „Olyan, mint egy horrorfilm”

6. Minek nevezzelek?

A szépséges hercegné az esküvői fogadalomkor elrontotta vőlegénye nevét a nagy izgatottságban. Az eskü alatt férjét „Philip Charles”-nak hívta „Charles Philip” helyett.

7. Majdnem öngyilkos lett

A hangfelvételek egyik legborzasztóbb része, amikor Diana mesél a depressziójáról, a bulimiáról és arról, hogy megkísérelte borotvapengével felvágni az ereit.

Forrás: joy.hu