Katalin hercegné és Vilmos herceg is feldúlt Harryék viselkedése miatt, állítja a királyi szakértő.

Katalin hercegné élete legnehezebb időszakában van a rákos megbetegedése miatt, ami miatt sok minden Vilmos herceg nyakába szakadt. Mindeközben Harry herceg és Meghan hercegné éli világát, ráadásul az új márkájukat építgetik. Tom Bower királyi szakértő szerint Wales hercege és hercegnéje dühöngenek, és meg vannak sértődve Harryék miatt.

Kapcsolódó: III. Károly betiltotta egy bizonyos étel fogyasztását a királyi családban: Ebből az egyből nem enged az uralkodó

Katalin hercegné és Vilmos herceg is dühös

Bower, aki számos életrajzi könyvet írt már a királyi családról, most a The Sunnak nyilatkozott arról, hogy Harryék ismét kihúzták a gyufát Vilmoséknál:

„Nem elég, hogy Vilmosra óriási nyomás helyeződött, de ott van még ezenkívül a Kaliforniából érkező állandó szurkálódás. Biztos vagyok benne, hogy dühös az öccsére, aki megdöbbentően viselkedett. Nemcsak azzal, ahogyan elhagyta Angliát, és kihasználta a királyi kapcsolatait, hanem a könyve publikálásával is. Amit abban a walesi családról írt, az annyira felháborító, durva és igazságtalan volt, nem mellesleg véleményem szerint valótlanságokat állított róluk. Ez egy igazi küzdelem a walesiek számára” – mesélte elhidegülésük okát Bower.

Kapcsolódó: Hatalmasra duzzadt Károly király vagyona: Jóval túltesz II. Erzsébet királynőén is

Újabb nem várt pofon

Sussex hercege nemrégiben, májusban követett el egy bosszantó húzást. Meghannal úgy jelentek meg Nigériában, mintha egy hivatalos királyi körúton lettek volna. Ez szintén rosszul az uralkodói családit. Ott van még Meghan hercegné új márkája, az American Riviera Orchard is, amely már a legelső promóciós lekvárokat számos hírességnek kiküldte. A jövőben háztartási termékeket vásárolhatnak a cég honlapjáról, de állítólag Meghan gondolkodik abban is, hogy kozmetikumokat is gyártatna, ezzel meghódítva a szépségipart.

Kapcsolódó: Mi történt? Elszörnyedtek a rajongók Katalin hercegné új portréjától

A királyi szakértő szerint nagyon tapintatlanok Harry-ék

„Miközben létrehozzák ezt az úgynevezett Sussex márkát, a család addig itt Angliában gyötrelmeken megy keresztül. Károly diagnózisa után Harry átjött hozzá egy fél órára, és ennyi, semmi mást nem csinált. El tudom képzelni, hogy Katalint és Vilmost mennyire felzaklatja, ahogy a sussexiek az arcukba dörgölik a saját brandjüket, miközben ők életük tragédiáján mennek keresztül” – tette hozzá Bower, utalva arra, ahogy a sussexiek az Angliában élő rokonaikkal viselkednek. Mi több, szerinte Harry és Meghan titokban annak örülhetnek, hogy Vilmosék picit háttérbe szorultak.

Forrás: Femina.hu