Nem csoda, hogy meghatódott a naptárdíva: minden anyának könnyek szöknének a szemébe ilyenkor a büszkeségtől.

Kapcsolódó: Nem tud túllépni a szakításon? Bochkor Gábor még mindig hordja a Várkonyi Andreától kapott nyakláncot (+Fotó)

Hunyadi Donatella a nyilvánosság szeme láttára nőtt fel, édesanyja, Kiszel Tünde már kislányként is gyakran megmutatta őt rajongóinak, mostanra pedig már az egész ország tudja, milyen gyönyörű, fiatal nővé cseperedett. A modellként is sikeres lány az ismertség ellenére sem választotta a könnyebbik utat: míg az ismert szülők csemetéi gyakran megelégszenek az influenszer karrierrel, ő ennél többet szeretett volna.

Kapcsolódó: „Milyen fiatalok voltunk és szépek” – Szorcsik Viki 15 évvel ezelőtti közös fotót posztolt a miniszterelnökkel

Zeneakadémián végzett Donatellácska

Donatella 2020-ban kezdte tanulmányait a Zeneakadémián, azóta pedig több koncertet is adott. Most a Zeneakadémia színpadán állva hatotta könnyekig édesanyját, aki fotókat is osztott meg a követőivel közösségi oldalán. „Ma Donatella vizsgakoncertjén voltunk a Zeneakadémián. Most is, mint mindig elérzékenyültem. Büszke vagyok Rád drága Donatellám és nagyon szeretlek!” – írta a fényképekhez a naptárdíva.

Kapcsolódó: Havas Henrik kipakolt Várkonyi Andreáról: „Mondogatták róla, a kollégák, hogy anyagias, és hajt a pénzre”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kiszel Tünde (@kiszeltunde_) által megosztott bejegyzés

Forrás: nlc.hu