Várkonyi Andrea és üzletember kedvese, Mészáros Lőrinc teljesen odavannak egymásért.

A szerelmesek a házassági évfordulójukat is mindig megünneplik. Ennek alkalmából a műsorvezetőt férje egy rendkívül romantikus ajándékkal lepte meg: szív alakú rózsadobozzal készült a különleges napra.

Az esküvő már nem volt olyan „átlagos”

A nagy napot, amelyet az alcsútdobozi arborétumban ünnepeltek, a luxus és az elegancia jellemezte. Saját biztonsági őrök ügyeltek arra, hogy semmilyen hívatlan vendég ne ronthassa el a különleges eseményt, ahol körülbelül 300 vendég bulizott. A sztárfellépőket és minden egyebet összevetve az ország leggazdagabb embere és a műsorvezető lakodalma több száz millió forintra jöhetett ki.

Kapcsolódó: Lázár János megmutatta ritkán látott feleségét, Zitát: Szokatlan fotót posztolt kedveséről a miniszter

Egy biztos, olyan ceremóniát szerveztek, melyre Andrea már kislánykora óta vágyott. Bár a vendéglista is titkosított volt, Dzsudzsák Balázs labdarúgót, Rákay Philip influenszert, valamint Tessely Zoltán fideszes országgyűlési képviselőt egyaránt ki lehetett szúrni az esküvőn. Az este hangulatfelelőseiként pedig Gönczi Gábor és Radics Gigi énekeltek.

Kapcsolódó: Teljesen kiakadt Pataky Attila: „Ebben a nyamvadt országban a nyugdíjam még a hatósági áras farhátra sem elég”

A tévés az első évfordulójuk alkalmából egy nagyon romantikus fotót osztott meg az Instagram-oldalán, amelyet azóta már törölhetett oldaláról. A szívalakú rózsadobozt mellett, azz örök hűséget szimbolizáló jegygyűrűik sem maradtak le a képről. A képet bármely „mezei” pár is készíthette volna, bár a rózsaszálak is nagyot drágultak az elmúlt időszakban:

Forrás: minden-egyben.com