Láng Eszter személyében 2019-ben talált rá a szerelem a tévésre: a hölgy jelenleg 29 éves, civil, és szeretne a jövőben is a háttérben maradni.

Kapcsolódó: Erre senki nem számított: Elképesztő dologba vágta a fejszéjét Várkonyi Andrea

– Igen, valóban új kapcsolat van az életemben – vallotta be a Frizbi műsorvezetője a megismerkedésük után.

Hat hónap egyedüllét után találta meg párját:

„Eszter van az életemben, hat hónap egyedüllét után készen állok az újrakezdésre. Nem szerettük volna idő előtt felfedni a kapcsolatunkat, de természetesen bujkálni sem akarunk, viszont még egy kis időre van szükségünk” – tette hozzá Hajdú.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Láng Eszter (@eszterlng) által megosztott bejegyzés

Olvasd el ezt is: Novák Katalin undorító módon elzavarta az újságírót a német-magyar meccs után

A Blikknek sikerült megszólítania Esztert, és megtudta azt is, hogy egy reklámügynökségnél dolgozik, és kommunikáció szakon végzett az egyetemen. Péter hívta el őt randevúzni, utána egy közös, baráti vakáción jöttek össze. Ezen a kiránduláson hódoltak Péter szenvedélyének, a síelésnek is.

„Természetesen él egy elképzelés a fejemben, hogy mivel jár egy ismert férfi oldalán lenni. Tisztában vagyok azzal, hogy lesz ennek egy negatív oldala is, de próbálok a háttérben maradni. Civil ember vagyok, egy ügynökségnél dolgozom, és nyugodt életet élek. Tudom, hogy Peti mellett megváltozik majd az életem”– magyarázta a kezdeti elképzeléseit a műsorvezető kedvese.

Kapcsolódó: Zalatnay robbantotta a panaszbombát – Ennyi a nyugdíja, képtelen megélni belőle

A párnak tavaly nyáron született meg a kisfiúk, Dominik, és már két éve jegyben járnak, közölték, idén sem fogják megtartani az esküvőjüket egyéb elfoglaltságaik miatt.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu