Hol vannak már azok az idők, amikor Károly király Meghan Markle édesapját helyettesítette, és az oltár elé kísérte fia választottját. Harry herceg felesége most már nem olyan hálás a brit uralkodónak, mint egykor.

Kapcsolódó: Ez történik majd Kamillával, ha Károly meghal: A királyné sorsa meg van pecsételve

Meghan indulataival küszködik

Meghan Markle-t állítólag „vissza kellett tartani” attól, hogy felhívja Károly királyt, mert úgy érezte, az uralkodó „szabotálta” legújabb üzleti vállalkozását. Harry fogta vissza

— állítja egy bennfentes.

Mint ismert, áprilisban Meghan Markle 50 üveg eperlekvárt ajándékozott el népszerű amerikai influenszereknek, és elindította lekvárüzletét. Ezek voltak új életmódmárkájának, az American Riviera Orchardnak első termékei. Egy informátor azonban arról beszélt a New Idea magazinnak, hogy a sussexi hercegné szerint „nem véletlen”, hogy a király pont ezzel egyidőben dobta piacra 50 dolláros mézét.

Kapcsolódó: Minden hiába, most már nincs visszaút: Súlyos döntést hozott Katalin hercegné

„Megpróbálja magát életmódmogulként eladni, de most egy királyi riválissal versenyez”

— hívta fel a figyelmet a forrás, aki azt is hozzátette, Meghant irritálta az is, hogy Károly nemrégiben egy 250 dolláros aftershave-et dobott piacra, mert ő is épp egy férfiaknak való kozmetikumcsalád kifejlesztését tervezte.

Harc a piacon

Meghannak fogalma sem volt erről, és most hirtelen azt érzi, tele van a piac olyan termékekkel, amilyeneket forgalmazni akart. Egy lépésre van attól, hogy felhívja Károlyt, és kirobbantson egy botrányt, de Harry visszatartja. Úgy gondolja, hogy Károly szándékosan akadályozza a sikerét.

Forrás: life.hu