Nem sokan gondolták róla.

Katalin és Vilmos fiának, György hercegnek a zenei ízlése nem a mainstream (tömeg) felé hajlik. Erről édesanyja mesélt, aki elmondta, hogy 11 éves gyermeke imádja a Queen nevű rock együttest, akiket II. Erzsébet ünnepségén ismert meg két évvel ezelőtt. A jelenleg Adam Lambert vezetése alatt álló együttes, amelynek néhai frontembere 1991-ben vesztette életét, igazi rajongóvá tette a kis herceget.

Kapcsolódó: Ez történik majd Kamillával, ha Károly meghal: A királyné sorsa meg van pecsételve

Ezt Katalin magának Adam Lambertnek árulta el, akivel tavaly karácsonykor találkozott Westminsterben:

Hatalmas megtiszteltetés volt megismerni Katalin hercegnét, aki csodálatos volt. Szerettetteljes, földhöz ragadt, elbűvölő. A fiáról beszélt és arról a fellépésről, amit a királynő ünnepségén tettünk.

– nyilatkozta az énekes, aki megtiszteltetésnek érezte ezt.

Kapcsolódó: Válik Vilmos herceg állítólagos szeretője: Ennyit Katalin nyugodt gyógyulásáról – minden áron meg akarja kaparintani a trónörököst a csalfa feleség?

György úgy néz ki, a szüleire ütött, akik szintén imádják a rock zenét. Vilmos herceg többször említette, hogy imádja az AC/DC-t és a Thunderstruck című számukat.

Nincs is jobb annál, mint hétfőn felkelni egy hosszú hétvége után AC/DC Thunderstruckját hallgatva. Először, amikor meghallottam, úgy voltam vele, hogy egy kicsit ütős hétindító zenének kora reggel, de azóta állandóan hallgatom. A legjobb

– jelentette ki a trónörökös. Shakira ‘Waka Waka” című dalát is imádják, amit a gyerekei által kedvelt meg.

Kapcsolódó: Ez történik majd Kamillával, ha Károly meghal: A királyné sorsa meg van pecsételve

Forrás: blikkruzs.blikk.hu