Változnak a dolgok.

A rajongók nagyon örülhettek az elmúlt időszakban, hiszen a wimbledoni tenisztornán újra láthatták Katalin hercegnét. Úgy élték meg, mint a visszatérését a közéletbe, de sajnos az igazság más. Valójában úgy tűnik, hogy jó időre utoljára láthattuk őt nyilvánosan.

Kapcsolódó: Válik Vilmos herceg állítólagos szeretője: Ennyit Katalin nyugodt gyógyulásáról – minden áron meg akarja kaparintani a trónörököst a csalfa feleség?

A wimbledoni tenisztorna volt a második és egyben az utolsó nyilvános megjelenése Katalin walesi hercegnének idén, a csendes nyár előtt. A döntő után a rákbetegséggel küszködő Katalin ismét visszavonul egy időre, mivel gyógyulása érdekében pihentető nyarat szeretne. Családjával vidéki otthonukban, Anmer Hallban töltik majd a következő heteket.

Megváltoztak a prioritások

Robert Jobson a Catherine, the Princess of Wales: A Biography of the Future Queen szerzője a People magazinnak beszélt arról, mit tudott meg a hercegné környezetéből:

„Korábban a naptár szerint élte az életét, most pedig szimplán éli az életét, és a naptár csak utána jön. Vissza fog térni, de ha ilyen élményben volt részed, az megváltoztatja a perspektívádat és a dolgok rendjét”

Kapcsolódó: Ez történik majd Kamillával, ha Károly meghal: A királyné sorsa meg van pecsételve

Jót tett neki a kimozdulás

A wimbledoni tenisztorna férfi egyesének döntője körülbelül három órán át tartott, Katalin hercegné pedig a királyi páholyban nézte a meccset, és úgy tűnt, hogy megnyugvást nyert a meleg fogadtatásból és abból, hogy kint volt a szabadban.

– Ez biztos erőt adott neki. Borzalmas és stresszes dolgon ment keresztül, és nagyon fontos, hogy legyenek apró győzelmek, amelyeknek örülhet, vagy amelyek bátorságot és energiát adnak a folytatáshoz

– árulta el az informátor.

Forrás: blikk.ruzs.hu