Az előadó nem a Majkával való vitát folytatta, hanem egy olyan dologra kérte meg a rajongóit, amit sokan nem fogadtak túl jól.

Kapcsolódó: Havas Henrik kipakolt Várkonyi Andreáról: „Mondogatták róla a kollégák, hogy anyagias, és hajt a pénzre”

Többeknek nem tetszett, amit az énekes kért

Napok óta Azahriah és Majka szócsatájától volt hangos a sajtó. A két magyar előadó konfliktusát a Puzsér-Ábrahám eset váltotta ki, és ezután pedig elindult az internetes adok-kapok. Baukó Attila, azaz Azahriah hirtelen beleállt Majkába Instagram-oldalán. Erre az énekes-műsorvezető magát védve nem volt rest válaszolni a Puskás Arénát háromszor is megtöltő előadónak.

A debreceni Campus fesztiválon a rapper az Indexnek részletesebben is kifejtette, mit gondol a történtekről. Majd mindenki arra várt, hogy a fiatal énekes közösségi oldalán ismét üzen Majkának. Ám ezúttal saját rajongóihoz intézett egy kérést, amelytől bizony sok fannak kikerekedett a szeme, bár kétségkívül nem alaptalanul fogalmazódott meg benne a kérés:

Azahriah Majkával egyetemben szintén fellépett a Campuson, és olyan élményben volt része egyik híres dalánál, ami arra ösztönözte őt, hogy egy dolgot kérjen rajongóitól:

„Olvastam egy kommentet, aki csalódott bennem, merthogy milyen alapon kérem meg a közönséget, hogy ne videózzanak egy számnál. Igazság van ebben, aki kifizette a jegyet a saját pénzén, megvan a joga bármihez, állni végig, vibeolni, tombolni, végigtelózni az egészet”

– kezdte mondandóját Azahriah Instagram-történetében.

Kapcsolódó: Szakított Galambos Lajcsi lánya és Csipak Péter: Meglepő pletykák terjednek, miszerint csak az édesapja miatt járt a milliárdossal Boglárka

Az előadó így folytatta:

„Így most hivatalosan is ebben a nyilatkozatban mondom minden kedves követőmnek, hogy csak akkor vegyenek a kövi Azira jegyet, ha elfogadják, hogy a Rampapapamnál elteszik a telót, mert ez a Campuson olyat adott, amit szerintem már sok ideje előadó alig élhetett át. Sajnálom, hogy a fentről egyszerre átszellemülő testvérek között nem mindenki érezte át ennek az erejét. Lehet, hogy valami fancy páholyból nem úgy üt”

– fogalmazott az énekes, aki tehát azt szeretné, ha az egyik népszerű dalánál ezentúl se kamerázna a közönség, hanem inkább éljék át a hangulatot és a performanszot.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

main insta: paulsonati (@azahriah_official) által megosztott bejegyzés

Forrás: femina.hu