Kiszel Tünde, a híres naptárdíva, nem tudja elfogadni az öregedést.

A 64 éves sztár folyamatosan retusált és filterezett fotókkal mutatja magát a közösségi médiában, megpróbálva elhitetni rajongóival, hogy az idő múlása nem érinti őt, és még mindig olyan friss és fiatal, mintha épp csak belépett volna a 30-as éveibe.

Kapcsolódó: Lehullt a lepel: Kiderült, hogy az énekes álompárnak miért nem született gyermeke

Tünde sosem választ férfit korának megfelelően. Inkább olyan fiatalemberekkel kerül kapcsolatba, akikkel úgy érezheti, mintha visszafordíthatná az idő kerekét, és újra fiatalnak érezné magát mellettük. Tíz évvel ezelőtt már volt egy akkor 21 éves partnere, így Tünde hű maradt ahhoz, hogy csak olyan férfiakkal álljon kapcsolatban, akik legalább 30 évvel fiatalabbak nála.

Kapcsolódó: Szakított Galambos Lajcsi lánya és Csipak Péter: Meglepő pletykák terjednek, miszerint csak az édesapja miatt járt a milliárdossal Boglárka

A naptárdíva legújabb szerelme, Ricsi, akit üzletembernek mond, valószínűleg még nem töltötte be a 30-at, így Tünde most is egy legalább 35 évvel fiatalabb férfival dicsekszik az oldalán. Hol ismerkedhetett Kiszel Tünde? Talán egy naptár dedikálásos eseményen találkozott először új szerelmével.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kiszel Tünde (@kiszeltunde_) által megosztott bejegyzés

Bár a párnak látszólag boldog a kapcsolata, a kommentelők nem nézik jó szemmel Kiszel Tünde párkapcsolatát. Sokan inkább viccelődnek az életkor különbségen, vagy éppen a fiatal férfi kora miatt. Kiszel Tünde az Instagram oldalán mutatta meg párját. A képek alatt számos észrevételt kapott az életkorát illetően, azonban a sztár továbbra is ragaszkodik álláspontjához, és a mesterkélten fiatalos megjelenéséhez– írja a promotions.hu

Forrás: minden-egyben.com