Őszintén mesélt kettejük kapcsolatáról a két zenész, az is kiderült, már jóval több van köztük egy egyszerű barátságnál.

Meghatóan nyilatkozott egymásról a két zenész a , mikor a köztük lévő barátságról kérdezték őket. Majka és Pápai Joci barátsága már nagyjából 15 éves, így aligha csoda, hogy ez a kapcsolat kinőtte magát.

Kapcsolódó: Havas Henrik kipakolt Várkonyi Andreáról: „Mondogatták róla a kollégák, hogy anyagias, és hajt a pénzre”

„15-16 éve egy fellépésen ismerkedtünk meg egymással, amikor Majkáék jöttek Tatára koncertezni. Egyből kiderült, hogy nagyon jó az összhang közöttünk, és hamar nagyon jóban lettünk”

– mesélte a lapnak Pápai Joci, aki sose volt féltékeny Majka sikerére, ez pedig viszont is így volt, ha az énekesnek ment jobban a karriere.

Kapcsolódó: Lehullt a lepel: Kiderült, hogy az énekes álompárnak miért nem született gyermeke

Kapcsolatuk már olyan szoros, hogy együtt járnak nyaralni és gyermekeik is szinte testvérként tekintenek egymásra. Sőt még a párjaik is jó barátnők lettek:

„Nyugodt szívvel mondhatom, jóval több van már közöttünk barátságnál: mi már egy család vagyunk!”

– mondta Pápai Joci.

Kapcsolódó: Szakított Galambos Lajcsi lánya és Csipak Péter: Meglepő pletykák terjednek, miszerint csak az édesapja miatt járt a milliárdossal Boglárka

Majka szerint azért működik ilyen jól a barátságuk, mert rengeteg közös pont van az életükben, ami erősíti a kapcsolatukat.

Forrás: minden-egyben.com