Lakatos Ticián halálhíre pontosan egy hete látott napvilágot. Barátai, rokonai, ismerősei szívében azóta is mérhetetlenül nagy fájdalom lakozik a 24 éves ökölvívó elvesztése miatt. Most azt is közölték, mikor kísérik az utolsó útjára.

Múlt hét hétfőn még senki nem gondolta volna a 24 éves Lakatos Tícián bokszedzésén, hogy életében utoljára sétált be a sportcsarnokba. A Love Island egykori győztese egy héttel ezelőtt, kedd reggel már nem ébredt fel, a barátnője talált rá összeesve. A mentők másfél órán keresztül próbálták újraéleszteni, de már nem tudták megmenteni az életét.

A tragédiának nem volt előjele, ám szívbetegséggel küzdött, ennek ellenére a fiatal férfi az utóbbi időben egészségesnek tűnt.

Kapcsolódó: Barátnője talált rá Ticián holttestére

Lakatos Ticián, a Love Island győztese

Végső búcsú

A minap kikerült az egyik utolsó interjú az RTL korábbi sztárjával, melyben arról mesélt, hogy ha már ő nem lehetett olimpiai bajnok, szeretne felfedezni egyet edzőként. Ezt az álmát már nem valósíthatja meg szerettei legnagyobb bánatára. A családtagok közölték, hogy Tíciántól szerdán az újpalotai temetőben vesznek végső búcsút:

Ticián testvérünk temetése szerda 13:00-tól az újpalotai temetőben

– tudatták a hozzá közelálló személyek Facebookon.

A testvére, Kevin pedig azzal a kéréssel fordult azokhoz, akik le szeretnék róni a kegyeletüket, hogy öltsenek fehér ruhát:

„Sziasztok. Szerdán 13:00-kor lesz a temetés Palotán. Megkérek szépen mindenkit, aki jön, hogy teli fehérben jöjjön, ha megteheti. Ennyi az én kérésem meg a bátyám kérése is felétek (kivétel az öregebbek). De aki mégis feketében jön, az is jöjjön nyugodtan. A lényeg az, hogy ez a kérés Tícián miatt van”

– írta a közösségi oldalán.

Forrás: blikk.hu