Ugyan vitáznak néha a témában, de nagy köztük az egyetértés.

Balázs Klári és Korda György a napokban az ATV Egyenes Beszéd című műsor vendégei voltak, ahol arról is szó esett, hogy hosszú karrierjük ellenére mindmáig töretlen a népszerűségük. Az énekes házaspár folyamatosan teleházas koncerteket ad, miközben a színpadon összetett show-műsort csinálnak.

Mint mondták, sikerüket az elhivatottságukban és a hitelességükben látják, valamint abban, hogy messziről elkerülte őket a legapróbb botrány is.

A Korda házaspár életről már több könyv született, néhány hete pedig egy újabb jelent meg, melyben a tőlük megszokhatott őszinteséggel mesélnek karrierjük fontos állomásairól.

Balázs Klári szerint a művészeknek nem ez a dolguk

A beszélgetés során a politika is szóba került, az énekesnő elmondta, hogy nem tartja helyesnek, amikor a művészek állást foglalnak egyik vagy másik oldal mellett. Bár azzal is tisztában van, hogy Amerikában például ez már egy bevett szokás az előadóknál.

Nekünk barátaink vannak, mindegyik oldalról. Ők a barátaink voltak korábban is és barátaink most is. De mi nem vagyunk megmondó emberek, nem ez a dolgunk.

– mondta Balázs Klári, majd férjével együtt hozzátette: van véleményük, de szándékosan nem hangoztatják.

Kapcsolódó: Havas Henrik kipakolt Várkonyi Andreáról: „Mondogatták róla a kollégák, hogy anyagias, és hajt a pénzre”

Nekünk nincs jobb- és baloldal, mi az embereknek éneklünk. Mindent az emberektől kaptam, és mindent nekik akarok visszaadni.

Azt viszont leszögezték, hogy közéleti kérdésekben nekik sem mindig egyezik a véleményük:

De ezen mi nem veszünk össze, csak én tudomásul veszem azt, hogy Gyuri máshogy gondolja és én is máshogy gondolom. Vannak házasságok – nem Magyarországon, itt nem tudok ilyet – Amerikában, ahol az egyik demokrata, a másik republikánus, és mégis együtt élnek. Tehát igazából nem kéne ezt ilyen véres szintre vinni…

– jelentette ki az Klári.

Kapcsolódó: Lehullt a lepel: Kiderült, hogy az énekes álompárnak miért nem született gyermeke

Forrás: index.hu