Ördög Nóra az egyik legsikeresebb műsorvezető Magyarországon, de ez nem mindig volt így karrierjét tekintve – írja meg a Metropol.

Volt életében olyan szakasz is, ahol minden erejével arra koncentrált, hogy megtalálja, milyen is ő valójában.

Ez elsősorban az én belső parám volt, de azért volt egy-két olyan kedves kollégám, akik nyilatkoztak olyan dolgokat, hogy: „végül is arra is kell egy ember, hogy valaki a telefonszámokat jól és pontosan be tudja olvasni”. Ezt Sebestyén Balázs mondta például rólam. Ez többször is előkerült, hogy: Szép a Nóri, de nincs személyisége

– emlékezett vissza a Sopronfesten adott interjújában Kadarkai Endrének. Állítólag Sebestyén Balázs többek között azt is mondta Ördög Nóráról, hogy kevés személyiség, nagy hang.

Ezek nem estek túl jól, de egyrészt a Balázstól elfogadok bármit, én nagyon nagyra tartom őt, és nem is szoktam túl sokáig emlékezni arra, hogy kire miért is kéne haragudnom

– vélekedett Nóra, aki mára már úgy véli, nem kell senkinek sem bebizonyítania, hogy ő milyen. Azt azonban hozzátette, hogy nem lenne igaz, ha azt mondaná, hogy nem gondolkodott el egy-egy ilyen Balázs-féle megszólaláson.

Kapcsolódó: Kajdi Csaba Ördög Nóráról: „Mórahalmi szűzanyának állítja be magát, miközben nem az”

Hozzátette, abban látja a hasonló kritikák alapját, hogy személyiségében konfliktuskerülő, és nehezen mond nemet egy-egy szituációban, de elmondása szerint már ezen tulajdonságain is dolgozik.

Forrás: kiskegyed.hu