Kajdi Csabának eddig is megvolt a véleménye Ördög Nóráról, de most részleteiben is kifejtette, hogy mit gondol a műsorvezetőről.

Az utóbbi időben Kajdi Csaba meglehetősen nyersen fogalmazta meg a véleményét Ördög Nóráról, ennek apropóján pedig a Best magazin felkereste a médiaszereplő,- és modellügynököt, hogy megkérdezze, mi váltotta ki benne a kritikákat a műsorvezetővel kapcsolatban:

„A nemzetközi formátumban a műsorvezető egy volt szupermodell, mint például Tyra vagy Heidi Klum, nálunk pedig Ördög Nóra: volt már szuper táncos, szuper séf, most szupermodell”

– jegyezte meg a Next Top Model Hungary műsorvezetőjéről Kajdi.

„Régóta ismerem Nórit, nincs vele gondom, csak véleményem van róla. Az pedig szerintem bárkinek lehet bárkiről – kezdte az influenszer.

Nekem úgy tűnik, mintha mórahalmi szűzanyának állítaná be magát, miközben nem az. Minden lépése gondosan felépített üzlet.

»Vegyük, Pali, ahogy sírok, amikor a reptéren újra látom Micit és Vencit. Ez nagyon fog tetszeni a követőknek«.

Teszi mindezt úgy, hogy az utolsó napok kivételével az egész Ázsia Expressz alatt vele volt a családja bébiszitterestül.

Borzasztóan álszentnek és hatásvadásznak tartom őt. Egyetlen könnycseppjét sem hiszem el.

És mindezt azért fogalmazom meg és mondom ki, hogy felnyissam a szemeket.”

Kapcsolódó: Osváth Zsolt keményen beolvasott Ördög Nórának: „Nórát a hatalomhoz való lojalitás és a pénz érdekli csak, nem a gyerekek jólléte.”

Közszereplőként tartja problémásnak a viselkedését

Az influenszer szerint elsősorban azért van probléma Ördög Nóra tevékenységével, mert médiaszemélyiség.

„Ha civil lenne, nem érdekelne. De azt gondolom, meghatározó tévés arcként, több százezres követőtáborral az embernek akarva-akaratlanul felelőssége van. És igenis fogalmazzon meg véleményt fontos, az életünket, sorsunkat meghatározó eseményekről”

– fejtette ki őszintén Kajdi Csaba, aki ez alatt többek között a műsorvezető kegyelmi botránnyal kapcsolatos viselkedését érti.

A ped0filbotrány utáni tüntetés megkeresést nyilvános posztban utasította el Ördög Nóra

Kapcsolódó: Kajdi Csaba kemény fricskát küldött a ped0filellenes tüntetés miatt botrányba keveredő Ördög Nórának

„Ugyanannál a TV-csatornánál dolgoznak Tillával, Tilla mégis ki tudott menni a gyermekbántalmazás elleni tüntetésre.

Nóra, a boldog családanya, aki a gyerekeit reklámcélra és a saját népszerűsége érdekében használja fel, nem. Persze nem tartom kizártnak, hogy azért, mert nincs véleménye.

Nem tudom, melyik a szomorúbb

– tette hozzá.

Kajdi egyébként a véleményében túl némi pikírt elismerést is megfogalmazott a tévéssel szemben, akivel személyes konfliktusa sosem volt.

„Úgy tudom, kávéfőző kisasszonyból nőtte ki magát profi műsorvezetővé. Ez tiszteletreméltó. Igaz, ezt nagyrészt az első férjének, Rubin Kristófnak köszönheti. Zárójel bezárva”

– zárta gondolatait a Bestnek az influenszer.

A magazin Ördög Nórát is felkereste a témában, aki a sajtósán keresztül azt üzente, nem kíván reagálni Kajdi Csaba éles megjegyzéseire.

Forrás: nlc.hu