Mindenkit meglepett.

Katalin hercegnő új videót töltött fel a walesiek hivatalos Instagram-oldalára vasárnap este: a hercegné Vilmos oldalán jelentkezett be, és egy rövid üzenetet is küldött a briteknek.

Kapcsolódó: Tombol a palota: Meghan Markle 1 milliós ruhában szegte meg a szigorú királyi protokollt – a hercegné olyat művelt, amit nem lett volna szabad

Katalin ismét ragyog

Új videójában szinte nyoma sincs betegségének, remekül fest.
Legutóbb július közepén láthatta a nyilvánosság Katalint: a hercegné év eleje óta alig teszi tiszteletét a hivatalos eseményeken, miután bejelentette, hogy rákbetegséggel küzd.

Kapcsolódó: Megtörik a jég? Vilmos és Harry herceg végre ismét találkozik egymással

Vilmos külseje is megváltozott

Szerencsére azonban Vilmos feleségét mostanra már egyre többször láthatják az emberek, egy hónapja a Wimbledonban teniszbajnokság döntőjén mutatkozott. Vasárnap este pedig a walesiek hivatalos Instagram-oldalán ismét megjelent egy videó, ahol többek között Katalin és Vilmos is látható, akik mindketten egy rövid, de megható üzenetet küldtek a briteknek. Többeknek feltűnt, hogy Vilmosnak igencsak megváltozott a külseje, sosem láttuk még így a herceget korábban!

Kapcsolódó: Ezért nem kér Katalin hercegnő extra személyzetet maga mellé, hiába jól jönne

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales) által megosztott bejegyzés

Az Olimpia

Természetesen a sportrajongó Katalin és Vilmos is figyelemmel kísérte a 2024-es, Párizsban megrendezett olimpiát. Ennek apropóján pedig a hercegi pár, David Beckham és más sztárok mellett egy videóüzenetben fogalmazták meg gondolataikat.

Katalin a felvételen egy csíkos felsőben, sminkben látható: a hercegné a videó alapján úgy tűnik, már sokkal jobban érzi magát:

„Mindannyiunktól, akik itthonról nézték az olimpiát, gratulálunk a brit sportolóknak”

– hallható Katalintól, majd a borostás Vilmos hozzátette, hogy szép munka, amit az ottlévők elértek, és minden brit sportoló inspirációként szolgál számukra is.

Íme a teljes videó:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales) által megosztott bejegyzés

Forrás: femcafe.hu