A hírek szerint az apa-fia páros nyitott lenne a békére.

Az, hogy Harry és Meghan a királyi család vendége lehet Balmoralban, senkinek nem volt az ötletei között, hiába pletykálnak erről a britek.

Kapcsolódó: Most derült ki Katalin hercegnéről: Nem tudták tovább titkolni Vilmossal

Mégis meghívják őket a nyári vakációra

A hírek szerint ugyanis Károly és Vilmos nemrég egy találkozó során úgy döntött, hogy meghívja a sussexieket a balmori-i vakációra, hogy rendezzék soraikat, hiszen nehéz hónapokon vannak túl. Hiába azonban a békeajánlat, Harryék nem kérnek belőle, nem mennek az Egyesült Királyságba.

Kapcsolódó: Kész, vége: Katalin hercegnő nem hajlandó közösködni egy családi nyaraláson Harry-ékkel

Tom Quinn királyi író szerint azonban valami ezzel nem stimmel. Ő ugyanis úgy véli, Harry és apja jelenleg biztos nincs kapcsolatban egymással. Mi több, biztos benne, hogy a királyi családból senki nem látná szívesen Meghant és a férjét Balmoralban.

Katalin és Károly nehéz helyzetben van. Amire a családnak a legkevésbé van szüksége, az Harry Balmoralban. Mindenki tudja ugyanis, hogy a herceg nem menne oda Meghan nélkül, akit pedig egyáltalán nem látnak szívesen

– közölte, kiemelve, a család mindig is úgy gondolta, hogy az egykori színésznő az oka annak, hogy Harry saját vére ellen fordult.

Kizárólag Harry-t látnák szívesen

Vilmos és Károly tudja, hogy a sussexi herceget meghívni a felesége nélkül csak újabb botrányra adhatna okot, pláne annak tudatában, hogy Harry jelenleg már dolgozik Tartalék című könyvének második részén. Azaz gyakorlatilag ha csak Harry lenne, valószínűleg már rég kibékült volna a család.

Arról nem is beszélve, hogy a királyiak Balmoralba most kifejezetten pihenni mentek. Mindenki ott van, aki számít: Károly, Kamilla, Vilmos, György, Sarolta és Lajos is. Katalin pedig nemsokára csatlakozik hozzájuk, miután kezelései miatt nem tudott a családjával tartani egyből a birtokra

– írja a Mirror.

Forrás: borsonline.hu