Gáspár Győző haragszik édesapjára új kapcsolata miatt.

Gáspár Győző, a népszerű televíziós személyiség, nem tudja elfogadni, hogy édesapjának, Gáspár Sándornak 9 évvel felesége halála után új kapcsolata van. Győző szerint édesapjának továbbra is hűségesen kellett volna tisztelnie édesanyja emlékét, és helytelennek gondolja, hogy édesapja nyíltan büszkélkedik új kapcsolatával a faluban.

Az én anyámból csak egy volt, az én anyámnak az emlékét végig kellett volna tisztelnie. Nem az, hogy wellnesshotelekben mutogatom, hogy nekem barátnőm van” – nyilatkozta Győző.

Kapcsolódó: Kiderült: Ez a magyar színész rabolta el Szabó Zsófi szívét

Azonban Győző testvére, Zsolti másként látja a helyzetet. Szerinte a világ változik, és nem kell ragaszkodni mindig a régi hagyományokhoz. „Az idő halad, a világ változik, és nekünk, romáknak sem szabad ezekkel szembemenni. Apánknak joga van a boldogsághoz” – mondta Zsolti, aki szerint apjuk és új élettársa csendesen élik az életüket, és egy nagyon kedves asszonyról van szó.

Kapcsolódó: Lehullt a lepel: Kiderült, hogy az énekes álompárnak miért nem született gyermeke

Feszült testvéri viszony

A két testvér közötti viszony korábban sem volt felhőtlen, és hosszú ideje haragban állnak egymással. Zsolti ugyan próbálta keresni a békülés útját, de testvére letiltotta őt minden kommunikációs csatornán. „Nem tudok egyikükkel sem, csak a kisebb lánnyal, Virággal kommunikálni” – mondta Zsolti.

Júniusban Zsolti több műtéten esett át egészségi problémái miatt, és bár a betegség nehézségeket hozott számára, pozitív eredménye is volt: közeledni látszott a viszonya Győzővel, akivel addig sokáig nem beszéltek.

Forrás: minden-egyben.com