Tűzön-vízen át: Ezek a csillagjegyek a leghűségesebbek

Rájuk mindig számíthat a társuk.

Tűzön-vízen át: Ezek a csillagjegyek a leghűségesebbek

Vannak, akikre egy életen át számíthat társuk. Bizonyos csillagjegyek különösen hűségesek. Ők tűzön-vízen át kitartanak családjuk és párjuk mellett – írta a 168.hu.

Mutatjuk mely csillagjegyek szülöttei azok, akik életreszóló társak:

A Bika (04.20.–05.20.)

E csillagjegy szülötte két lábbal a földön áll, hűséges és megbízható. A Bika természete szerencsés egy hosszú, monogám kapcsolathoz. Nem lép félre, de problémája, hogy féltékenységre hajlamos. Imádott partnerét minél közelebb szeretné tudni önmagához, és a partner számára rendkívül erős támasz tud lenni. Így a Bika mellett a legsúlyosabb viharokat is át tudja vészelni az ember.

A Rák (06.22.–07.22.)

Az asztrológusok legtöbbször a Rákot említik elsőként a leghűségesebb csillagjegyek között. Számára nagyon fontos a kölcsönös bizalom. Mindaddig biztosan kitart a párja mellett, amíg úgy érzi, hogy megvan ez a bizalom. Szerető és gondoskodó, pontosan érzi, hogy mire van szüksége a partnerének és megad mindent, amit csak tud. Ha egyszer úgy érzi, megtalálta a párját, akkor tényleg egy életen át tartó kapcsolatban gondolkodik.

Kapcsolódó: Nézd meg, köztük vagy-e: Ez a pár csillagjegy a legintelligensebb

A Szűz (08.23.–09.22.)

A Szűz arról ismert, hogy maximalista, mindig a tökéletességre törekszik és minden részletre figyel. Ez igaz a párkapcsolatára is. Sokáig tarthat számára, amíg megállapítja, hogy ki számára a tökéletes partner, de ha egyszer döntött ezügyben, akkor nem egyszerű megingatni. A Szűz mindent megtesz a partneréért, illetve a kapcsolatáért, nem fogja egy félrelépéssel kockára tenni, amiért annyit dolgozott.

A Bak (12.22.–01.19.)

A Bak az a csillagjegy, aki ha egyszer végül elkötelezi magát, akkor ki is tart döntése mellett. Bár adódhatnak problémák a kapcsolatában, először minden követ megmozgat, hogy rendbehozza azt, nem számol rögtön a szakítás lehetőségével. Számára egy olyan kapcsolatban, amiben súlyos problémák nem merülnek fel, a csillagjegy szülöttének elkötelezettsége csak egyre mélyül az idő múlásával.

Kapcsolódó: Hallottad már a pletykákat? Ezt beszélik ezen négy csillagjegy szülötteiről