Megszólalt: Ezt mondta Molnár Gusztáv az állapotáról

Meg akar szabadulni a démonjaitól.

Megszólalt: Ezt mondta Molnár Gusztáv az állapotáról

Megtörte a csendet a hullámvölgyben lévő színész, Molnár Gusztáv.

Megírtuk, hogy hiába az elvonókúra, amin részt vett alkoholfüggősége miatt, egy héttel ezelőtt készítettek megrázó fotókat az ismert színészről, Molnár Gusztávról. A férfi a Corvin-negyedben egy hulladékgyűjtő mellett aludt a földön, vélhetően ittas állapotban. Augusztus 28-án mentőt is hívtak az ismert színészhez. Azóta kórházban ápolják.

Először nyilatkozott hosszabban

„Mindig kifelé figyeltem, és azt néztem mit várnak el tőlem. Most igyekszem befelé figyelni, és soha nem kaptam annyi szeretetet még életemben, mint az elmúlt pár napban. Csak a jóra figyelek, és arra, hogy végre megszabaduljak a démonjaimtól. Sok ezren küzdünk ezzel ebben az országban.

Sok olyan ember van itt, akit senki sem látogat.

Nekem van valaki, aki minden nap bejön hozzám. Tudok szeretni, és szeretve érzem magam. Nem érdekel a karrierem, és az sem, hogy mi lesz. Szeretnék megtanulni szeretve lenni, engedni, hogy szeressenek. Ez most a munkám. A cikkek meg azért vannak, hogy az emberek elüssék a szabadidejüket. Hálás vagyok, hogy

van időm találkozni saját magammal.

A legnagyobb harcot nem a világgal, és a médiával vívom, hanem magammal, de már nem egyedül”

írta a népszerű színész a naphire.hu munkatársának.

Molnár Gusztáv

Molnár Gusztáv

Molnár Gusztávot szörnyű állapotban fotózták le egy hete

A megrázó fotókat a Blikk hozta nyilvánosságra. A lap több alkalommal kereste a színészt, akit nem tudtak elérni. Pár napja szűkszavúan annyit írt:

„jelenleg nem szeretnék beszélni magamról. Jól vagyok és ismét segítséget kértem, de erről bővebben nem beszélnék”.

Kapcsolódó: Megszólalt Molnár Gusztáv, miután az utcán fetrengve találtak rá a Corvin-negyedben

A Blikk tudta meg, hogy vagy tucatnyi alkalommal hívott rendőrt Molnár Gusztávra exbarátnője. Úgy tudni Mucsi Dorina barátaitól, hogy a színész képtelen volt feldolgozni a szakítást és több alkalommal megjelent a nő lakásánál, ami miatt rendőrt kellett hívnia Gusztávra. A színész kétségbeesetten kapaszkodna a lányba az ismerősök elmondása szerint, gyakorlatilag zaklatja őt.

„Összesen tizennégy alkalommal jártak járőrök az épületben: hol a volt barátnője, hol a szomszédok hívják ki őket, mert

dörömböl az ajtón, a ház előtt balhézik, ordibál.

A lakók nagyon kivannak már miatta, egyre többen ismerik fel az utcában, volt már rá példa, hogy a házhoz közelítve elzavarták”

– nyilatkozta egy ismerőse. A lap úgy tudja, hogy az adott címen rendszeresen intézkedtek a rendőrök, de feljelentés egyszer sem történt. A rendőrök ilyenkor csak megnyugtatták a helyszínen a színészt, majd elkísérték onnan, de eljárás sosem indult.

Molnár Gusztáv 250 napot volt az elvonón súlyos alkoholfüggősége miatt

Mint ismert, Molnár Gusztáv alkoholbetegsége miatt már több mint 250 napot töltött az elvonón, tavasszal pedig már egészen úgy tűnt, hogy a színész új életet is kezdett, hiszen a kezelések után rátalált a szerelem és új munkája is lett.

Molnár Gusztáv akkor elmondta, az elmúlt 3 év pokolian megviselte, jelezte, pihenésre van szüksége. Arról beszélt, hogy mennyire feltölti, amikor kedvesével közösen főznek vagy együtt társasoznak. Mint mondta, régóta egy ilyen meghitt, nyugodt környezetre vágyott.

„Nyilván az elmúlt 3 év egy pokol volt, így most egyfajta megnyugvásra vágyom, hogy hétköznapi életet éljek, ezért hatalmas öröm számomra, hogy főzhetek a kedvesemnek, hogy együtt társasozunk, hogy a szó legjobb értelmében nyugodt életet élünk.

Nem titok, az utóbbi években a karácsonyt is egyedül töltöttem, ezért most azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy egy nagyobb lakásba költözünk és az ünnepeket már ott töltjük”

– mondta korábban a súlyos alkoholfüggőségével küzdő színész, aki először januárban beszélt a nyilvánosság előtt új kapcsolatáról.

„Belépett valaki az életembe, aki visszaadta a szerelembe vetett hitemet”

– mondta, hozzátéve, kapcsolatuk eleinte barátságként indult, azonban hamar egymásba szerettek párjával. Ám augusztusban kiderült, hogy kapcsolatuk véget ért, így már nem alkotnak egy párt Mucsi Dorinával.