Megszületett Patai Anna, a Megasztár eddig legfiatalabb versenyzőjének a gyereke, aki 11 éves korában indult a TV2 népszerű tehetségkutatójában.
Kapcsolódó: Teljesen kiakadt Pataky Attila: „Ebben a nyamvadt országban a nyugdíjam még a hatósági áras farhátra sem elég”

A 24 éves énekesnő egy Instagram posztban mutatta meg a picit.

Még márciusban jelentette be, hogy első gyermekét várja Patai Anna énekes, rádiós műsorvezető. Férjével még a gimnáziumban találtak egymásra, és korán eldöntötték: fiatalon szeretnének szülőkké válni.

A Ridikül vendége volt

A Ridikül vendégeként A Dal 2024-ben is szereplő énekesnő a szülés előtt elmesélte, hogyan jutottak el a mostani pillanatig, a gyermek születéséig:

„Már korábban is ismertük egymást, de nyolc éve találtunk egymásra a gimnáziumban. Az első pillanatban egymásra hangolódtunk.

Mindketten céltudatosak vagyunk, és az is tudatos döntés volt részünkről, hogy fiatalon váljunk szülővé. Mindkettőnk családjában sok pozitív példát tapasztaltunk, és úgy gondoljuk, egy gyermek érkezése igazi áldás, amelyet mielőbb szerettük volna mi is átélni”

– fogalmazott Patai Anna.

Kapcsolódó: Rogán Antal megmutatta harmadik feleségét: Így fest az oldalán az elbűvölő szépség, Barbara

A kisbaba születéséről készült Instagram posztjához ezt írta:

„2024.09.03-án megszületett a gyönyörű fiunk: Pallus Bence!Isten hozott édes picikém!”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Anna Patai (@pannaofficial_) által megosztott bejegyzés

Patai Anna háromtagúra bővülő családja életétéről is beszélt. Mint fogalmazott, szakmája gyerekbarát, így nincs benne félelem, hogy félbeszakadna a karrierje.

Forrás: origo.hu