Felvette a kesztyűt a rosszindulatú kommentelőkkel szemben.

Borbás Marcsi kertje bámulatosan dús és gyönyörű. A sok növényből nemcsak egyfajta, hanem hat-nyolcféle terem, például a tökfélékből, amely a főzőtöktől kezdve a patisszonig az egyik kedvence a gasztrobloggernek.

Kapcsolódó: Könnyek közt árulta el, hogy három unokája, és a saját lánya sem kíváncsi Korda Györgyre: Kiderült, hogy mi történt

Párját ritkító az is, hogy míg rengeteg helyen tönkrementek a konyhakertek, a kánikulában elszáradtak a zöldségek, addig Marcsi kertje élettel teli zöldben pompázik.

Mindezek után nem ördögtől való az, hogy sok követője nem hiszi el, hogy a kertjében mindent saját maga végez. Egyesek Marcsi közösségi oldalán jelezték kétkedésüket, gyakorlatilag hazugsággal vádolják meg a termények szerelmesét.

Kapcsolódó: Lehullt a lepel: Kiderült, hogy az énekes álompárnak miért nem született gyermeke

Mi lehet a titka?

A követők nagy többsége megvédte kedvencét, hitelesnek tartják posztjait, Marcsi ennek ellenére kedvesen válaszolt azoknak, akik kételkednek a kertje gondozásának eredetében:

„Egy ilyen kerthez sok munkaerő, sok pénz, hozzáértő kezek kellenek”

– posztolta valaki, amire Borbás Marcsi így reagált:

„Ez sajnos nem így van, egy ember elég hozzá, és sokkal kevesebb pénzbe kerül, mint mindent megvásárolni.”

Más ezt írta: „Egy egész kertészbrigád dolgozik ezen a kerten, hogy így nézzen ki. Nehogy már csak egymaga dolgozzon benne. Mesélje be a tizedik emeleten élőknek.”

Forrás: story.hu