Zámbó Krisztián ismét a a színpadon, ezúttal a Sztárban Sztár All Stars műsorában, Korda György bőrébe bújva adta elő Lady N slágert.

Az Ázsia Expressz legutóbbi évadában Krisztián és öccse elsőként estek ki, a hirtelen távozás nagy meglepetést okozott a nézőknek.

A Sztárban Sztár All Starsban Krisztián új kihívás elé nézett: a legendás Korda Györgyöt kellett életre megformálnia. Krisztián nagy tisztelettel közelített a feladathoz, és a táncdalfesztivál hangulatot is megidézte a stúdióban.

Kapcsolódó: Könnyek közt árulta el, hogy három unokája, és a saját lánya sem kíváncsi Korda Györgyre: Kiderült, hogy mi történt

Előadásában a Korda-stílus minden részletét próbálta visszaadni

A zsűri értékelése ennek ellenére vegyes volt; bár nem mindenki hallotta a Korda-hatást, Krisztián teljesítménye mégis élvezhető volt. Hajós András azt is megjegyezte, hogy Korda imitálása különösen nehéz műfaj.

„Te mindent megtettél, de most szomorú példáját láttuk annak, hogy aki Korda közé keveredik, azt megeszik a diszkók”

– viccelődött Hajós András.

„Korda György az egyetlen előadó, aki örök mosollyal az arcán is tud a világ pusztulásáról énekelni. Ezt Krisztián te zseniálisan hoztad, és imádom, hogy bent van a kontaktlennyó és látszik, hogy nem látsz, teljes homály. Tényleg nagyon jól le vagy fogyva”

– szúrt oda Krisztiánnak Liptai Claudia.

„A mikrofont nem mindig találtad meg, de nekem tetszett. Remélem, hogy lesz olyan néző, akinek tetszett” – reagált Lékai-Kiss Ramóna.

Kapcsolódó: Lehullt a lepel: Kiderült, hogy az énekes álompárnak miért nem született gyermeke

Itt tudod megnézni Zámbó Krisztián alakítását:

Forrás: twice.hu

Kiemelt kép: tv2