Katalin hercegné súlyos betegsége rádöbbentette néhány dologra az életben. Nem hagyja, hogy a családja értékes időt vesztegessen el.

Kapcsolódó: Kész, vége: Katalin hercegnő nem hajlandó közösködni egy családi nyaraláson Harry-ékkel

Nem bírja a családi viszályt

Köztudott, hogy a rákbetegséggel küzdő és jelenleg megelőző kemoterápiás kezelésen áteső Katalin hercegnének nagyon rosszul esik, hogy Vilmos és Harry kapcsolata jelentősen megomlott. Bár már korábban is szárnya kelt a hír, hogy a háromgyermekes anyuka szenved férje makacssága miatt, most őszintén beszélt érzéseiről.

Kapcsolódó: Harry üzenetben kereste fel Katalin hercegnét: Végre az is kiderült, mi áll a herceg levelében

Vilmosra parancsolt

Katalin hercegné arra kérte Vilmost, hogy „béküljön ki és tegyen pontot a viszály végére” testvérével, Harry herceggel. Amióta Harry az Egyesült Államokba költözött a családjával és a testvérpár alig beszél egymással. Harry távozása és a királyi kötelezettségei feladása után több családtag is elfordult tőle, de azóta produkált viselkedése segítettek a helyzeten.

Katalin, Vilmos, Harry herceg

A Vilmossal való kapcsolatában Katalin lehet a kulcs

Bár Vilmos előzetesen szinte megtiltotta Katalinnak, hogy felvegye a kapcsolatot Harry herceggel, az édesanya most szembeszállt férjével – írja a marca.com.

Vilmos persze jót akart, és mivel stresszforrásként tekintett testvérére, megpróbálta távol tartani őt kedvesétől, akinek a betegsége miatt végképp nincs szüksége felesleges feszültségre. Csakhogy Katalin egyre jobban van és több ideje maradt gondolkozni, így átértékelt bizonyos dolgokat életében és családjával kapcsolatban.

Erre jutott a hercegné

Tudja, hogy az időt nem szabad vitákra pazarolni az életben! Egy bennfentes szerint Katalin most arra ösztönzi férjét, hogy béküljön ki testvérével. Úgy látja, ez „egy sötét felhővel kevesebbet jelentene” a királyi család feje felett. Christopher Andersen királyi életrajzíró szerint a beteg anyuka semmi másra nem vágyna jobban, mint hogy a két herceg békében éljen egymással és az egész család így egy egészségesebb légkörben élhessen.