Úgy látszik, hogy neki még fel kell venni a ritmust az X-Faktorban.

Elég hamar összeszokott a zsűri

Elindult a X-Faktor legújabb évada az RTL-en, ami jelentős nézettséget hoz a csatornának.

A veteránok közül Gáspár Laci maradt meg egyedül. Később kiderült, hogy a mentorok között ott lesz a VALMAR énekese, Valkusz Milán, illetve Tóth Andi, akit Majka után szintén a TV2-től csábítottak át.

Kapcsolódó: Könnyek közt árulta el, hogy három unokája, és a saját lánya sem kíváncsi Korda Györgyre: Kiderült, hogy mi történt

Akadt valaki, aki még nem tudta felvenni a ritmust

Gáspár Lacit imádja a közönség, az énekes annyira fel tudja venni a műsor ritmusát, hogy kár lett volna őt is lecserélni. A kritikusok szerint az RTL jó döntést hozott, hogy az előadó maradt a mentori székben.

„Laci nyilván egy poéngyár. Talán vele lesz egy kicsit nehezebb, de hát szerintem ezt ő is tudja, ha jól hallottam, ő is elmondta, hogy rólam gondolja azt, hogy nagyon ellentétek vagyunk”

– mondta egykor róla Tóth Andi.

A Port.hu összefoglalójában megemlítette, hogy Majka most nem akarja túltolni a flegmaságot. Tóth Andi sem szeretne dívaként viselkedni, de Valkusz Milán egy picit kilóg a sorból.

„Bár az elmúlt pár évben ő és a gyakorlatilag egy slágeres VALMAR, másik tagja, a konkurenciánál dolgozó Marics Peti a csapból is folytak, nyilvánvalóan nincs mögötte annyi tudás és tapasztalat, hogy hitelesen adja elő a szakmáról mindent tudó mentor szerepét – ahogy abban sincs nagy rutinja, hogyan viselkedjen a kamera előtt”

– írta a kritikus.

Kapcsolódó: Lehullt a lepel: Kiderült, hogy az énekes álompárnak miért nem született gyermeke

Természetesen még ez csak az első műsor volt, amin az emberek a legtöbbet röhögnek, mivel előkerülnek azok az emberek, akiknek egyáltalán nincsen hangjuk, szimplán 5 perc hírnévre vágynak.

Miller Dávidot is jó visszajelzéseket kapott, kezd egyre szimpatikusabb műsorvezetővé válni. Ahogy több műsort kap, egyre profibban fogja megoldani a húzós, vagy akár unalmas helyzeteket.