Elmondta véleményét.

Kapcsolódó: Lehullt a lepel: Kiderült, hogy az énekes álompárnak miért nem született gyermeke

Reviczky Gábor a Meglepetés magazinnak nyilatkozott felesége, Krisztina és közte lévő életkori különbségről. A színész elmondta, hogy bár Krisztina jelentősen fiatalabb nála, ez a különbség sosem volt probléma számukra. Sőt, szerinte ez a helyzet csak gazdagítja a kapcsolatukat és elősegíti a harmonikus házasságukat:

Férfi és nő között az ideális korkülönbség húsz év! Legalábbis nálunk ez remekül bejött. Krisztina az én szememben semmit nem változott azóta, hogy fiatal nőként megismertem. Nagy rutinom van abban, hogy megállapítsam, ki az a hölgy, aki idő előtt megöregszik, s ki az, aki kortalan szépség marad. Elég csak ránézni a feleségemre!

– nyilatkozott még 2012-ben a színészlegenda, majd hozzátette, hogy élettársa fantasztikus.

Fantasztikus asszony. Ő az igazi társ, és mivel korábban színházban dolgozott, megértette, hogy sokat vállalok. Igaz, elfogadni nem tudta, de szerintem ezt nem is lehet.

„Vele még horgászni is szeretek, pedig korábban el sem tudtam képzelni, hogy társaságom legyen pecázás közben”

– ecsetelte a lapnak Revicky.

Kapcsolódó: Könnyek közt árulta el, hogy három unokája, és a saját lánya sem kíváncsi Korda Györgyre: Kiderült, hogy mi történt

Gábor szavaiból kiderül, hogy az életkori eltérés nem hatott negatívan a kapcsolatukra; sőt , úgy véli, hogy a fiatalabb partner energiája és friss perspektívája új dimenziókat ad a közös életükhöz.

Ez is bizonyítja, hogy egy kapcsolathoz nem csupán az életkor, hanem a kölcsönös megértés, támogatás és szeretet is hozzájárul. Ami igazán fontos, hogy két ember képes legyen együtt fejlődni és boldogan megélni az élet minden pillanatát, függetlenül az életkortól.

Forrás: kiskegyed.hu