Mutatjuk a szörnyű felvételt.

Előkerült egy hosszabb videó a szolnoki kalandparkban történt erőszakos cselekedetről, amikor egy Agócs Tibor nevű szörnyeteg felrúgta a rábízott hétéves kisfiút.

A felvételen az is látható, hogy a brutális rúgás után nem sokkal Agócs visszament a kisfiúhoz,

felrángatta, majd hideg vízzel arcon öntötte

– számolt be róla vasárnap a Tények.

A szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazásról

Mint ismert, július közepén tette közzé a Szolnoki Városüzemeltetési Kft. Facebook-oldalán azt a videót, amelyen a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás látható. Egy „felügyelő” az egyik rá bízott gyermek alá rúgott, aki fejjel a földre esett. A Szolnoki Városüzemeltetési Kft. a közösségi oldalán arról tájékoztatott: feljelentést tettek a történtek miatt.

A bántalmazott gyermek édesanyja csak az internetre felkerült felvételből értesült arról, hogy mi is történt a szolnoki kalandparkban. A kisfiú anyja később megrendülten nyilatkozott az ügyben.

A jászberényi Yakuzák SE honlapján szerdán jelent meg egy közlemény, amelyben az egyesület elnöke „vállalta a felelősséget”, és posztjáról lemondott. A videó nyilvánosságra kerülése után nem sokkal az érintett kísérő – aki egyben az egyesület vezetője is – közleményt adott ki a Facebookon.

Kiderült, hogyan üvöltözött Agócs a megszeppent kisfiúval

„Legyél önző, mutasd meg a többieknek, hogy Te önző vagy, nem bírod kivárni a sorodat. Anyádék erre neveltek, satöbbi, satöbbi, satöbbi… ilyen mondatokat intézett a körülbelül 7-8 éves kisfiúhoz”

– fogalmazott egy szemtanú, Dudás Attila.

Visszament Roli a tett helyszínére, ezúttal nagyon jól érezte magát

A szolnoki önkormányzat meghívta a kisfiút a kalandparkba, hátha így el tudja feledni a szörnyű agressziót. Szerencsére Roli ezúttal jól érezte magát,

lelkesen számolt be arról, hogyan próbálta ki a szolnoki kalandpark játékait.

A videó az ismételt látogatásról, valamit a korábbi erőszakos felrúgásról és az utána történtekről itt tekinthető meg: