Na, lássuk.

Mindannyiunk életében vannak néha egyensúlybéli problémák. Nehéz pillanatok, ezeket senki nem úszhatja meg. Az élet egyik nagy feladata, hogy miként alkalmazkodunk a problémákhoz.

A retrográd mozgásban lévő Merkúr hatására ez egy rendkívül erőteljes hónap lesz, de az augusztus 4-i Oroszlán-Újhold hoz némi napfényt, derűt mindenki életébe:

Kapcsolódó: Megérkezett a cigánykártya augusztusi jóslata: Ez várhat ránk

Bika

Ez az időszak kiváló alkalom arra, hogy magadra gondolj, és igazán értékeld, kire fordítod az energiádat. Idén augusztusban egészségesebb szokásokat alakíthatsz ki, így saját jólétedet helyezheted előtérbe.

Április 1-je után, amikor a Merkúr retrográd mozgásba lépett, szembe kell nézned múltad el nem kötött szálaival. Makacs vagy, de a Karma arra kér, hogy ne halaszd el a fontos teendőidet, hanem foglalkozz velük mélyrehatóan.

Kapcsolódó: Megérkezett a nagy augusztusi horoszkóp: Erre számíthatunk a nyár utolsó hónapján

Ikrek

Az idei tavasz az Ikrek számára a felfrissülés, a karrier és az önmaga új kezdeteinek ideje. Rengeteg új élmény vár rád, és te mindet meg fogod tapasztalni! A retrográd mozgásban lévő Merkúr bizonyos dolgokat a felszínre hoz számodra: például a mindenkivel való kommunikáció igényét, még azokkal is, akiket nem ismersz olyan jól, vagy hogy megpróbálsz mindenkivel barátkozni, még azokkal is, akikről tudod, hogy nem kellene.

Kapcsolódó: Ezeknek a csillagjegyeknek akkora szerencséjük lesz augusztusban, hogy alig tudnak vele mit kezdeni

Oroszlán

Baráti köröd bővülni fog ebben az időszakban, és ez jó neked. Belelátsz az emberek fejébe, és el tudod dönteni, hogy kit szeretnél a belső körödben látni. Akár jó okból, akár nem, szembe kell nézned bizonyos nehéz helyzetekkel is, rá kell gyere, hogy miért alakulnak ki ezek a helyzetek, és mit tudsz tanulni belőlük. Kényelmetlen lesz elfogadni a hibákat, főleg, hogy szerinted nincsenek is hibáid. Amúgy a szerencse mindig melletted áll.

Szűz

Nagy harcos vagy, mindent kibírsz, és minden kemény munkád meghozza gyümölcsét ebben a szezonban. Pénzügyi sikerre számíthatsz a következő hetekben.

A retrográd mozgásban lévő Merkúr arra kényszerít, hogy teljesíts néhány ígéretet, amelyeket nem tudtál betartani, és oldd meg azokat a helyzeteket, amelyeket korábban elkerültél. Tökéletesnek lenni a külvilág számára kemény munka. Ha kitartó vagy, új lehetőségek nyílnak meg előtted.

Mérleg

Ez az igazságért való küzdelem, az igazságosság melletti kiállás és a cselekvés éve. Bár lehet, hogy nem szeretsz döntéseket hozni, ez az időszak megköveteli, hogy gyorsan dűlőre juss és önállóan cselekedj.

Mindig legyenek céljaid az életben, élvezz ki minden pillanatot. Hagyj fel a passzivitással és a társfüggőséggel. Légy tisztességes, és emlékezz arra, amiért harcolsz. Gondolkodj józanul, de azért élj néha az álmaidnak, vágyaidnak, mert ettől válhatsz teljes emberré.

Forrás: twice.hu