A sussexi herceg már nem bírja a nyomást, inkább behódol feleségének.

Meghan Markle sosem volt a királyi család legkedveltebb tagja, sokszor szegte meg a szabályokat azelőtt is, hogy Harry herceggel faképnél hagyták volna családjukat. Sokan úgy sejtik, a színésznő sakkban tartja a sussexi herceget.

Ezt mutatja az az elkapott kis jelent is kettejük között, ami a héten történt.

Kapcsolódó: Katalin szavak helyett a ruhájával üzent Vilmosnak: Így állt bosszút a hercegen

Meghan és Harry herceg

Harry herceg és Meghan Markle csütörtökön megérkezett Kolumbiába az alelnök meghívására. A házaspár, – amely 2020-ban vonult vissza a királyi család hivatalos feladataitól és elköltözött Amerikába,- azért érkezett Bogotába, hogy támogassa azon kezdeményezéseket, amelyek a gyermekek online veszélyektől való védelmét célozzák.

Kapcsolódó: Meghan már akkor elképesztő dolgokat mondott Katalinról, amikor még nem is ismerte: ez volt a véleménye

Ez történt a szájról olvasó szerint

A sussexiek királyi párhoz illően lépett a közönség elé. Első nyilvános megjelenésükkor Meghan egy Veronica Beard által tervezett 598 fontos (277 ezer forint) mellényt hordott, míg Harry egy színben hozzá passzoló öltönyt.

Ahogy kiléptek az épületből, látszott, hogy Meghan súg valamit a férjének. Egy szájról olvasó szakember szerint, Meghan ekkor parancsot adott férjének. Nicola Hickling professzionális ajakolvasó elárulta, Meghan halkan azt motyogta Harrynek: „Kéz”, mire ő azt válaszolta: „Tessék.” Ez utasítás volt arra, hogy Harry fogja meg felesége kezét.

Forrás: magyarhirlap.hu