Katalin hercegné legújabb videójában a rajongók egy érdekes részletet szúrtak ki.

Katalin hercegné és Vilmos herceg egy új videót tettek közzé a 2024-es olimpia apropóján, amelyben gratuláltak a sportolóknak és néhány kedves szót is intéztek hozzájuk. Mivel a walesi hercegné jelenleg kerüli a nyilvánosságot, így minden apró részletet alaposan megvizsgáltak a rajongók, így fedezték fel a különleges gyűrűt Katalin ujján.

Kapcsolódó: Harry üzenetben kereste fel Katalin hercegnét: Végre az is kiderült, mi áll a herceg levelében

Katalin hercegné

Katalin hercegné

Katalin hercegné gyűrűje nem mindennapi jelentéssel bír

Sokan észrevették, hogy a frissen megosztott videóban Katalin hercegné nem viseli az eljegyzési gyűrűjét. Ehelyett egy másik gyűrű jelent meg az ujján, amit eddig még nem láthattunk – tudta meg az Elle.hu.

Kapcsolódó: Kész, vége: Katalin hercegnő nem hajlandó közösködni egy családi nyaraláson Harry-ékkel

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales) által megosztott bejegyzés

Most egy kisebb, visszafogottabb ékszert viselt, amelyet kövekkel díszítettek. Az internetezők gyorsan kiderítették, miről is lehet szó:

Ezt az ékszert még évekkel ezelőtt kaphatta Vilmos hercegtől. Bár Katalin eljegyzési gyűrűje Diana hercegné egykori ékszere volt ez egy egyszerűbb, visszafogottabb típus lehet, amit külön neki készítettek. Ugyanakkor sokan azt sem tartják kizártnak, hogy egy olyan, új ékszerről van szó, amit az elmúlt hónapokban kapott:

„Micsoda? Katalin viselte az eljegyzési gyűrűjét a videóban, de nem az

eljegyzési gyűrűjét. Ez az új gyűrű frissnek tűnik, olyannak, amit még sosem láttunk korábban”

– írta egy rajongó a képhez.

A gyűrűben valószínűleg zafírköveket helyeztek el, a megfigyelők szerint. A kövek tökéletesen illenek az eljegyzési gyűrűjéhez, amely szintén zafírral van díszítve. Ezáltal egy egyszerűbb, hétköznapibb alternatívaként szolgálhat, amit Katalin otthon vagy hétköznapokon is viselhet.

Ez olyan szép gesztus, mindketten boldognak és nyugodtnak tűnnek. A zafír jubileumi/örökkévalósági gyűrű gyönyörű alternatívája az eljegyzési gyűrűjének. Nagyszerű, hogy van egy egyszerűbb gyűrűje a mindennapi viselethez

– jegyezte meg egy másik kommentelő.

Valószínűleg a gyűrűről közelebbi felvételt nem láthatunk. Katalin hercegné a nyilvánosság előtt általában csak a jól ismert gyűrűit viseli, amelyek évek óta láthatók az ujján.

Forrás: kiskegyed.hu