Undorító dolgot művelt a főbérlő: rejtett kamera buktatta le, rendőrségi ügy lett belőle

Vigyázzunk!

Undorító dolgot művelt a főbérlő: rejtett kamera buktatta le, rendőrségi ügy lett belőle

Tavaly júniusban költözött be egy négyszobás albérletbe a barátjával egy lány, ahol a tulajdonos házaspár másik két szobát is kiadott. A szingapúri Kim Keat Link negyedben előzetesen azonban hallottak egy pletykát, így úgy döntöttek, jobb, ha felkészülnek mindenre.

„Amikor beköltöztünk, az előző bérlő elmondta, hogy a házinéni szerette behozni a leendő bérlőket a házba, amikor senki sem volt otthon” – közölte egy interjúban névtelenül a lány párja.

Hozzátette: ezért úgy döntöttek, felszerelnek egy webkamerát a szobába. S beigazolódott: a főbérlő az ő szobájukban is beengedte azokat, akik egy-egy másik szobára pályáztak a házban. De ezt még sikerült megbeszélniük vele az eset után.

„Nem tudtuk, hogy az igazi rémálom később fog bekövetkezni” – mesélte a pár.

Majd jött egy értesítés a lány telefonjára: valaki a szobájukban van. Amikor megnyitotta az alkalmazást, majdnem sokkot kapott.

A házaspár férfi tagja ruha nélkül járt-kelt a szobájukban. Látszólag nagyon keresett valamit. Amikor a megtalálta a lány egyik fehérneműjét, megszagolta, majd engedett a vágyainak. Mindezt a kamera előtt. „Zavarba jöttem és sírva fakadtam” – közölte a lány.

„De nem tudtam kikapcsolni a kamerát, mert fel kellett vennem a bizonyítékot”.

A férfi negyed órát tartózkodott a szobában, nem is sejtve, hogy figyelik őt. Majd visszatett mindent oda, ahol volt.

A 23 éves lány és a párja még aznap feljelentette a háziurat a rendőrségen, a lány ruháit is lefoglalták.

A főbérlő az eset után nem kért bocsánatot, sőt, kártérítésként még a bérleti díjat és kauciót sem volt hajlandó visszafizetni. A pár elköltözött, a lány viszont azóta sem tudta feldolgozni a történteket.

Forrás: twn.hu