Ezek a csillagjegyek dúskálhatlan jövőre a pénzben

Kiknek kedvez a csillagok állása?

Ezek a csillagjegyek dúskálhatlan jövőre a pénzben

2024 nagy meglepetéseket hordoz a pénzügyekre nézve. Mindössze 4 csillagjegyet érint, de nekik nem lesz gondjuk az anyagiakkal a következő évben.

Lássuk, kiknek kedvez a szerencse:

Szűz
Megnyerted a főnyereményt az asztrológiai lottón 2024.re. A Mérlegben lévő déli csomópont feloldja a korlátokat a személyes erőforrásokra vonatkozóan a második házban. Emellett az északi csomópont a Kosban segít neked a befektetésekre is összpontosítani a nyolcadik házban, ami az anyagi átalakulásokért felelős. A pénzügyi stabilitás hosszú távú erőforrásainak biztosításán fogsz dolgozni.

2024 elején máris egy ígéretes időszak veszi kezdtetét, ami az anyagiakat illeti, ami a 2023. október 14-i napfogyatkozás idején kezdődött a Mérlegben. Ez a ciklus március 25-én fog véget érni, egy holdfogyatkozással szintén a Mérleg jegyében. Ez a csillagászati jelenség egy jelentős pénzügyi cél megvalósítása felé terelhet, és amellyel kiaknázhatod a benned rejlő lehetőségeket.

A következő hat hónapos ciklus a pénzügyi növekedésre ösztönöz, és az április 8-i napfogyatkozás idején veszi kezdetét a Kosban. A napfogyatkozás a nyolcadik házban valósul meg, ami azt jelenti, hogy hamarosan megszabadulsz az adósságaidtól, befektetsz a jövődbe és több jövedelemforrást teremtesz.

Egy másik fontos pénzügyi ciklus október 2-án a Mérlegben bekövetkező napfogyatkozás alatt kezdődik.

Skorpió
Annyi lehetőséged van 2024-ben, hogy válogatnod kell! Az elmúlt néhány év arra kényszerített, hogy elfogadd a kontroll elvesztését. Szerencsére 2024 lehetőséget biztosít arra, hogy újra kezedbe vedd a pénzügyeidet. Január 1-jétől május 25-ig a karrieredre kell fókuszálnod, mert a Bika jegyében lévő Jupiter már nem a partneri kapcsolatok hetedik házában folytatja retrográd pályáját. Régóta várt lehetőségek jöhetnek szembe, új szakmai szerződések is felmerülhetnek.

Azok a feladatok, amiket már egy ideje fontolgattál, még gyümölcsözőbbé válhatnak, amikor a Jupiter május 25-én belép az Ikrek jegyébe a nyolcadik házban. A Jupiter a nyolcadik házban jelentős pénzügyi növekedésre utalhat, ha a befektetéseid biztonságosak, és nyitott vagy az átalakulásra. Még a szerencsejáték vagy egy fogadás is hihetetlen végeredményhez vezethet. A siker maximalizálása érdekében erősítened kell a kommunikációs és alkalmazkodó képességedet, illetve egyszerre több feladatra is tudnod kell fókuszálni.

A Jupiter október 9-én újra belép az Ikrek jegyébe, retrográd mozgásban, ami új kezdetet jelenthet számodra. A retrográd Jupiter segít abban, hogy megalapozd a pénzügyi stratégiáidat, csökkentsd a kiadásaidat, és így elkerüld az eladósodást.

Bak
Ha valaki megérdemli a fizetésemelést, az tutira te vagy. 2024 a legjobb éved lehet anyagi szempontból, köszönhetően két közelgő tranzitnak – a Plútónak a Vízöntőben és a Jupiternek az Ikrekben. Ezek a bolygóátvonulások növelhetik a vagyonodat, ha vállalod a kihívást.

A Plútó január 20-án hagyja el a Bakot, és lép vissza a Vízöntőbe – a második házban, ami a személyes jövedelmeket jelöli. Ez déjà vu érzés lehet, mivel a Plútó már áthaladt a második házadon 2023. március 23. és 2023. május 1. között.

Ha visszagondolsz az ebben az időszakban történtekre, eszedbe juthat, hogy szólongat ugyanaz a pénzügyi átalakulás iránti vágy, mint amit korábban megtapasztaltál. Ez lehet a tökéletes alkalom arra, hogy olyan nem mindennapi bevételi forrásokat is fontolóra vegyél, amelyek talán kívül esnek a komfortzónádon. A siker kulcsa azonban abban rejlik, hogy elengedd az irányítás iránti vágyadat.

Halak
2024-ben az északi csomópont a Kosban áthalad az anyagi jólét és a személyes pénzügyek területén fontos második házon, ami számtalan lehetőséget hoz az anyagiak terén. A Mérlegben lévő déli csomópont arra késztet, hogy feladd az adósság, a vagyon és a közös erőforrások nyolcadik házával kapcsolatos rossz szokásaidat.

Szerencsére a 2024-ben történő napfogyatkozások segítenek abban, hogy intuitív módon összhangba kerülj pénzügyi céljaiddal. A 2024-es év kezdetén késznek érezheted magadat arra, hogy újrafinanszírozással, az adósságok rendezésével és a pénzed bölcsebb befektetésével növeld a vagyonodat.

Egy újabb hat hónapos ciklus veszi kezdetét, amikor az április 8-i napfogyatkozás a Kosban megvilágítja a személyes jövedelemre összpontosító második házadat. Ebben a ciklusban lehetőséged lesz majd arra, hogy több pénzt keress. Az október 17-i Teliholdra a Kosban már teljesen más pénzügyi helyzetben lehetsz.

A 2024-es év utolsó napfogyatkozása október 2-án lesz a Mérlegben, ami újra felerősíti a pénzügyekre összpontosító második házadat. Ez a hat hónapos ciklus 2025-ben is folytatódik, így a 2024-es évet megkönnyebbülve zárod majd az anyagiak terén.

Kiemelt kép: pexels.com
Forrás: Filantropikum.com