Február 24-én az égbolton fog ragyogni a tél utolsó Teliholdja a Szűz jegyében, és finom, minden részletre kitérő fénnyel világítja be a sötétséget. Ebben az időben a Szűz precíz és gyakorlatias energiája nyilvánul meg a holdfényben, lehetőséget biztosítva, hogy tisztaságot és rendet teremtsünk életünk egyes részeiben.

Ez a megfelelő alkalom arra, hogy figyelmünket az egyes feladatok részleteire fordítsuk, és szükség esetén kiigazításokat is végezzünk. A Szűzben lévő Telihold önfejlesztésre ösztönöz, hogy az egészségünkre, a napi rutinjainkra és hatékonyságunkra fókuszáljunk.

Íme, az Univerzum tanácsai az egyes jegyek számára az elkövetkező időszakban:

Kos
Itt az ideje, hogy energiáddal és lelkesedéseddel kövesd a szenvedélyeidet, hogy elérd a céljaidat. Légy bátor és határozott a tetteidben, és a siker nem fog sokáig váratni sokáig.

Bika
Ne felejts el időt szánni az érzelmi szükségleteidre. Légy gyengéd önmagadhoz, és fektess be a személyes fejlődésbe, amivel eléred a valós potenciálodat.

Ikrek
Fontos, hogy kíváncsiságodat és kreativitásodat olyan dolgokra irányítsd, amelyek beteljesülést és elégedettséget hoznak neked. Légy nyitott az új lehetőségekre.

Rák
Szánj időt a gyógyulásodra és az érzelmi regenerálódásra is. Légy türelmes önmagaddal, és vedd körül magad a hozzád közel álló emberek szeretetével és támogatásával.

Oroszlán
A csillagok azt tanácsolják számodra, hogy fejezd ki kreativitásodat, és légy a saját életed vezetője. Bízz magadban, és inspiráld a körülötted lévőket, hogy mások is kövessék a példádat.

Szűz
Fontos, hogy engedélyezd magadnak, hogy hibázz és tanulj ezekből a tapasztalatokból. Légy nyitott a változásokra, és arra, hogy folyamatosan fejlődj.

Mérleg
Az Univerzum azt tanácsolja, hogy szánj időt a belső egyensúlyodra, és határozz meg a prioritásokat az életedben. Ismerd az igényeidet, és eszerint gondoskodj önmagadról.

Skorpió
Engedd el a múltat, és nyiss az új utak, tapasztalatok felé. Engedd meg, hogy az élet sodrása magával ragadjon.

Nyilas
Fontos, hogy kockáztass, és magabiztosan és bátran kövesd a szenvedélyeidet. Légy nyitott, és ne félj belevágni az új kalandokba, élményekbe.

Bak
Ne felejts el időt és energiát áldozni a személyes kapcsolataidra, ápold a szeretteiddel való kapcsolataidat. Ha elkötelezett és hűséges vagy a kapcsolataidban, azt szeretettel és támogatással viszonozzák majd.

Vízöntő
Fontos, hogy nyitott szemmel élj, kövesd az intuíciódat. Légy hiteles személy, aki követi a saját útják a boldogság, valamint a beteljesülés felé.

Halak
Az Univerzum azt tanácsolja neked, hogy hagyj időt az elmélkedésre és a meditációra, és kapcsolódj a spirituális oldaladhoz is. Nyiss az intuíciódra, hallgass a belső hangodra, és megtalálod a szükséges válaszokat.

Forrás: Filantropikum.com

Kiemelt kép: pexels.com