Nem kímélték: Donald Trumpon nevetett egész Hollywood az Oscar-átadón

Jól sikerült a poén.

Nem kímélték: Donald Trumpon nevetett egész Hollywood az Oscar-átadón
  1. Ahogy arról a Nyugati Fény is beszámolt, a nagyszabású 96. Oscar-gála helyi idő szerint vasárnap este került megrendezésre Los Angelesben.

A filmvilág legjelentősebb eseményen, a magyar származású Mihalek Zsuzsa díszletberendező elnyerte a legjobb tervezés kategóriájának díját, a Szegény Párák című alkotásban nyújtott munkájáért.

Jimmy Kimmel pedig negyedszerre is a házigazdája volt a filmszakma legnagyobb ünnepének, ám sokan nem voltak túl elégedettek a poénjaival. Erről árulkodik az is, hogy a legviccesebb pillanata improvizált volt, és sokat segítette benne Orbán Viktor miniszterelnök jó barátja, az amerikai exelnök.

Kapcsolódó: Orbán Viktor rendkívüli tárgyalásokat folytatott Amerikában Donald Trumppal

Jimmy Kimmel házigazda, a 96. Oscar-gálán/People

Trump is üzent az Oscar-gála résztvevőinek

A hatásosra sikerült jelenetre a show vége felé került sor: Jimmy Kimmel kiállt a közönség elé, elővette a telefonját, és felolvasott egy bejegyzést, amit elmondása szerint nemrég írt róla valaki. A szöveg így szólt:

„Volt-e valaha rosszabb házigazda az Oscar-gálán, mint Jimmy Kimmel? A nyitánya egy átlagon aluli ember benyomását keltette, aki túlságosan erőlködik azért, hogy olyan legyen, amilyen soha nem lehet.

Szabaduljatok meg Kimmeltől, és cseréljétek le egy másik felmosott és olcsó ABC (ABC News – amerikai hírcsatorna – a szerk.) »tehetségre«, George Slopanopoulosra”

– itt feltehetően George Stephanopoulosra (amerikai tévés műsorvezető, korábban a Fehér Ház demokrata kommunikációs igazgatója volt Bill Clinton idején) gondolt az illető.

Kapcsolódó: Valami készül? Orbán Viktor repülőre szállt, és már el is hagyta az országot

„Ő mindenkit nagyobbnak, erősebbnek és elbűvölőbbnek mutatna a színpadon. Szintén egy nagyon rossz, politikailag korrekt műsor a ma esti, és évek óta ilyen. Összefüggéstelen, unalmas és nagyon igazságtalan. Miért nem adják oda az Oscar-díjakat azoknak, akik megérdemlik? Talán így a tévés nézettségük is visszatérne a mélypontról. TEGYÜK ÚJRA NAGGYÁ AMERIKÁT!”

– állt a posztban.

Majd Kimmel a színpadon így folytatta:

„Bla, bla, bla, bla… Oké, most nézzük, kitaláljátok-e, melyik volt elnök posztolta ezt az imént a TruthSocialon. Valaki? Nem? Nos, köszönöm, Trump elnök úr! Köszönöm, hogy figyelt, meglep, hogy még mindig. Letelt már a börtönbüntetése?”

Az Oscar-gála közönsége pedig erre egy emberként kacagott fel.

Forrás: szeretlekmagyarország.hu

Kiemelt kép: biography.com