Sokan próbálják megfejteni a királyi család sorsának alakulását.

Michel De Nostradame, vagy latinosított nevén Nostradamus, a híres jövendőmondó, asztrológus és orvos egykor lenyűgözte a világot misztikus jövendöléseivel. Ezeket sokan azóta is próbálják megfejteni.

Kapcsolódó: Szívszorító: A rákkal küzdő III.Károly király elmondta, mi az egyetlen nagy vágya az életében

Miközben a brit királyi család párját ritkító válságot él át, a sajtóban elterjedt Nostradamus egy rémisztő jóslata. Állításai Károly királyt érinthetik, és 2024-ben válhat valóra.

Kapcsolódó: Váratlanul megszólalt egy orvos Károly király rákbetegségéről

Nostradamus jóslatai számos történelmi jelentőségű eseménynél felbukkannak

A francia asztrológus sokak szerint a 9/11-es terrortámadást is megjövendölte, emellett egy az egész emberiséget érintő gazdasági válságot is előre megjósolt, sőt, egyesek szerint II. Erzsébet királynő halálát is megjövendölte.

Nostradamus jóslatainak értelmezői szerint a francia jós egyik próféciájában utalhatott arra, hogy ez az év fordulópont lesz Károly király uralkodásában, sőt, a megdöbbentő események sorozata végül letaszíthatja a trónról a brit uralkodót.

Rémisztő üzenet a királyi család számára

A prófécia szerint a brit királyi családra állítólag drámai események várnak, sőt, Nostradamus arra is utalt, hogy a királyt „erőszakkal elűzhetik.”

A Szigetek királyát erőszakkal száműzik… olyasvalaki lép a helyére, aki nem viseli a király pecsétjét

– áll a próféciában.

Kapcsolódó: III. Károly király állapota rettegésben tartja Vilmost és Katalint: Nagy a félelem a palotában

Köze lehet az ügynek Kamilla királynéhoz

Mario Reading, Nostradamus próféciáinak egyik elemzőjének értelmezése így szól:

„Mivel helytelenítették a válását, azzal a meggyőződéssel öregedett meg, hogy méltatlan a címére. A nép száműzi királyát a szigetekről. Egy másik férfi lép majd a helyébe, olyan, akitől senki sem várta, hogy király lesz.”

Kapcsolódó: Így játszotta ki a brit nép kegyeit Kamilla királyné: Már egy 19 éve kiadott nyilatkozatában is utalt számító tervére

Nostradamus jóslatainak megfejtői arra is utaltak, hogy Károly lemondhat a trónról. A váratlan személy kilétét illetően pedig, aki átvenné a helyét, sokan Harry hercegre gondolnak, aki jelenleg az ötödik a trónörökösök sorában.

Forrás: Twice.hu