Károly király szeretne több időt együtt tölteni Harry herceg családjával.

III. Károly király egyre inkább vágyik arra, hogy Harry herceggel és családjával több időt töltsön. Így a palotai források már arról beszélnek, hogy az uralkodó meghívja fiát, Meghant, Archie-t és Lilibetet a balmorali kastélyba a nyáron.

Kapcsolódó: III. Károly király állapota rettegésben tartja Vilmost és Katalint: Nagy a félelem a palotában

Károly király minden ellenére ragaszkodik a fiához

Az uralkodó februárban jelentette be rákos betegségét, ami után Harry herceg egyből Angliába repült, hogy meglátogassa, ám a találkozó meglehetősen rövidre sikerült.

Egyes források szerint csupán fél óráig beszélgettek, de voltak olyan lapok, amelyek 45 percről számoltak be. Károlyról azonban köztudott, hogy nagyon szereti az Amerikában élő fiát, mindannak ellenére, amiket a múltban tett.

Kapcsolódó: III. Károly király nagyon megharagudott Harry hercegre: Megromlott viszonyuk lassan visszafordíthatatlanná válik

Már tervezi a nagy találkozót

A szeretete jeléül már azt fontolgatja, hogy meghívja a sussexieket a balmorali kastélyba a nyáron, amely a királyi család nyaralója, írta meg a Page Six. Érdekesség, hogy ez volt Erzsébet királynő kedvenc otthona, illetve itt is hunyt el 2022 szeptemberében.

Íme, a balmorali királyi kastély

Az uralkodónak nem titkolt szándéka, hogy mélyebb kapcsolatot alakítson ki unokáival. Archie jövő hónapban lesz ötéves, de csak pár alkalommal találkozott vele, Lilibetet, aki júniusban lesz hároméves, csupán egy alkalommal látta élőben.

Azt látom, hogy Károly kétségbeesetten akarja már látni a gyerekeket, ezért olajágat nyújt Harrynek és Meghannak.

Kapcsolódó: Váratlanul megszólalt egy orvos Károly király rákbetegségéről

Talán belátta, hogy az élet túl rövid.

– árulta el a felső tízezer köreiben mozgó forrás.

Azt is hozzátette, a balmorali kastély tökéletes hely lehet egy újraegyesülésre, és ha a király hivatalosan is meghívja Harryéket, akkor semmiképp nem utasíthatják el a találkozót, de feltehetően nem is állna szándékukban.

Forrás: Femina.hu