Ez biztos nem esett jól neki.

A 39 éves Harry herceg nagyon szeretett volna találkozni apjával, miután Kaliforniából Londonba repült, de a szóvivője közölte: ez sajnos nem lesz lehetséges Őfelsége beosztása miatt.

A király Vilmos herceg parancsoki kinevezésén fog részt venni

Mint beszámoltunk róla, Harry az Invictus Games tíz éves évfordulója miatt utazott haza. Ez azért is különösen fontos számára, mert a katonák és veteránok sportversenyét egykor Harry herceg alapította. Az édesapjának azonban Fidzsi-szigetek miniszterelnökét kellett köszöntenie a Buckingham-palotában, emiatt nem tudott jelen lenni. Majd ha a meghiúsult találkozó nem nem lenne elég, miután ez kiderült,

az uralkodó azt is elárulta, jövő hétfőn részt vesz egy ünnepségen, amin a 41 éves Vilmos herceget a hadsereg helikopter ezredének parancsnokává nevezik ki.

Kapcsolódó: Nagyon nagy a baj: Vilmos herceg már alig bírja tartani magát

Ez az az ezred, amelyben egykor Harry herceg szolgált. A ceremónia egy olyan Apache helikopter előtt lesz majd, amellyel Harry harcolt Afganisztánban. Vilmos a levegőbe fog emelkedni a járművel.

Az időzítés mindent elárul

– mondta egy forrás a lapnak.

Kapcsolódó: Ennyi volt, III. Károly döntött Harry sorsáról: az uralkodó elutasította a herceg kérelmét, semmi esély arra, hogy megkegyelmezzen neki

Károly királyt lencsevégre kapták kedden reggel, amikor elhagyta a windsori kastélyt. Ezt követően jelentette be Sussex hercegének és hercegnőjének hivatala, hogy Harry nem fog találkozni az apjával.

Fotó: Rasid Necati Aslim / ANADOLU / Anadolu via AFP

Kapcsolódó: Harry megérkezett Londonba, de ilyen fogadtatásra nem számított: III. Károly furcsán reagált fia érkezésére

A Buckingham-palota nem kommentálta a hírt. Nem sokkal ezután bejelentették, Vilmos átveszi a hadsereg helikopter ezredének irányítását.

Forrás: origo.hu

Fotó: Vanityfair.com