Károly király nemrég hivatalosan is visszatért a teendőihez, ez azonban nagyon nagy aggodalmat okoz Vilmos hercegnek.

Kapcsolódó: Újabb fontos részleteket közöltek Katalin hercegné rákkezelésével kapcsolatban

Károly király gyors visszatérése zavarja Vilmost

A királyi család egy közeli ismerőse szerint Károly nagyon nehezen viselte a rákos megbetegedését, mert egy darabig fel kellett hagynia a királyi tevékenységeivel, ezért úgy érezte, hogy cserben hagyja az alattvalókat.

Ketrecbe zárt oroszlán, aki mindenkit elkerget, ha otthon ragad

– nyilatkozta egy forrás, aki szerint Vilmos herceg aggódik munkamániás édesapja tempója miatt.

Kapcsolódó: A király visszatért! Így köszöntötte a rá váró tömeget III. Károly

Károly király ismét onnan folytatja, ahol abbahagyta

Vilmost tisztában van azzal, hogy apja eleget akar tenni a kötelezettségeinek, de mégis aggasztja, hogy emiatt komoly árat is képes lenne fizetni. Az uralkodó hamarosan találkozik Harry herceggel, majd pedig a nyár folyamán több hivatalos útja is lesz, így láthatóan tényleg nem kíméli magát.

Kapcsolódó: Ennyi volt, III. Károly döntött Harry sorsáról: az uralkodó elutasította a herceg kérelmét, semmi esély arra, hogy megkegyelmezzen neki

Vilmos nem tud igazán kikapcsolódni a nehéz helyzetben

Vilmos mindent megtesz annak érdekében, hogy segítse az uralkodót, valamint a szintén rákbetegséggel diagnosztizált Katalin hercegnét. Emiatt pedig bárhová is megy, ismerősei szerint látszik, hogy állandóan a szerettei járnak a fejében – jegyezte meg a lap.

Mint ismert, Károly király év elején jelentette be, hogy rákos megbetegedéssel küzd, majd azt is megosztotta, hogy prosztatamegnagyobbodás miatt kap kezeléseket. Ezt követően márciusban Vilmos herceg felesége, Katalin egy videóban közölte a nyilvánossággal, hogy szintén rákos megbetegedés miatt egy darabig távol marad a közéleti szerepvállalásaitól.

Forrás: atv.hu