Úgy tűnik, jól mennek a dolgok.

Katalin hercegné márciusban tett bejelentése megrázta a világot, azóta pedig mindenki aggódik a rákbeteg hercegné egészségéért. Most azonban lehet ok a megnyugvásra, hiszen kiderült néhány újabb részlet a hercegné kezeléséről.

Kapcsolódó: Vilmos herceg teljesen kiakadt! Kikotyogták a titkot, amiről soha nem akarta, hogy napvilágot lásson

Mint ismert, Katalin hercegné jelenleg kemoterápián vesz részt, és bár a palota azóta nem közölt friss információkat róla, férje, Vilmos herceg tevékenysége sokat elárul a hercegné állapotáról.

Kapcsolódó: Vilmos herceg nagy bejelentést tett, és ezzel Katalin hercegné állapotára is utalt

Vissza a régi kerékvágásba

Egy királyi szakértő szerint Vilmos okkal mutatkozik a nyilvánosság előtt egyedül. Azon túl, hogy felesége otthon lábadozik, a herceg megjelenései mögött egy másik indok is állhat, ami pedig azt sugallhatja az emberek felé, hogy a hercegné kezelése jól alakul.

Katalin hercegné gyógyulása „jól halad”

– közölte egy szakértő, aki azt állítja, hogy Vilmos herceg közelmúltbeli nyilvános szereplései azt mutatják, a királyi család ismét élete a megfelelő mederbe terelődött.

Kapcsolódó: III. Károly király állapota rettegésben tartja Vilmost és Katalint: Nagy a félelem a palotában

Minden a terv szerint halad

A 42 éves walesi hercegné múlt hónapban egy hivatalos videóüzenetben megosztotta:

„Preventív kemoterápián” vesz részt a rák egy ismeretlen formájának leküzdése érdekében, amelyet hasi műtétje során fedeztek fel.

A 41 éves Vilmos herceg ezt követően minden királyi teendőjét maga mögött hagyta hogy támasza legyen beteg feleségének. Ám csütörtökön megtörtént első hivatalos királyi látogatása egy élelmiszerosztó jótékonysági szervezethez. A múlt héten pedig fiával, 10 éves György herceggel látták, amint kedvenc focicsapatuknak szurkolnak a lelátón.

Ezt sugallják a nyilvánosságnak

Richard Fitzwilliams királyi szakértő szerint mindkét látogatást szándékosan alakították így annak érdekében, hogy megnyugtassák a közvéleményt, miszerint Katalin hercegné gyógyulása a terv szerint halad, és folyamatosan jobban van.

„A királyi család tagjai tisztában vannak vele, hogy minden egyes dolog, amit tesznek, valamilyen üzenetet közvetít.”

– nyilatkozta Fitzwilliams.

„Ezzel most az üzenik, hogy bizonyos dolgok többé-kevésbé a szokásos módon történnek.”

– nyugtatta meg a közvéleményt a szakértő.

Forrás: Glamour.hu