Jövő héten Harry herceg Nagy-Britanniába látogat majd, emiatt pedig egy fontos döntés született a Buckingham-palota falain belül.

Harry családjának már nem jár személyi védelem

Jövő héten Harry Londonba utazik, hogy részt vegyen az Invictus Games 10. évfordulójának alkalmából tartott istentiszteleten a Szent Pál katedrálisban. A május 8-ai rendezvényre, azonban felesége, Meghan Markle, valamint a kis Archie és Lilibet sem tart majd vele, a hivatalos indoklás szerint biztonsági okokból. A hercegné nem érzi magát biztonságban az országban, mivel sem ő, sem a gyermekei sem kapnak személyi védelmet, mint korábban.

Kapcsolódó: III.Károly állhatatossága végül meghozza a gyógyulást? Ismét visszatér feladataihoz a király

Azt egyelőre nem tudni, hogy Harry találkozik-e majd apjával, a herceg azonban abban szinte teljesen biztos lehet, hogy Vilmost nem fogja látni, ugyanis a pletykák szerint a trónörökös nem kíváncsi öccsére. A minap született Harry Londonba utazásával kapcsolatban még egy fontos döntés is, amit minden bizonnyal maga az uralkodó, Károly hozott meg.

Nem fogadják a Windsor-kastélyban

Harrynek a Mirror szerint volt egy kérése apja felé, ám a herceg óhaját hivatalosan is elutasította a minap a palota, méghozzá azzal az indokkal, hogy Harry nem szólt időben arról, mit is szeretne.

Kapcsolódó: Vilmos herceg nagy bejelentést tett, és ezzel Katalin hercegné állapotára is utalt

Szállodában fog megszállni Harry

A herceg londoni tartózkodása alatt állítólag egy szállodában fog majd megszállni, pedig a vágya az volt, hogy a windsori kastélyban helyezzék őt el, lévén nincs már saját otthona az Egyesült Királyságban, miután Károly kilakoltatta őt a Frogmore Cottage-ból tavaly nyáron.

Kapcsolódó: Károly király óriási fricskával csapott le: T-Rex-mintás nyakkendőben üzent a nagyvilágnak

Hoppon maradt a herceg

Harryt tehát nem látják szívesen egyik királyi rezidencián sem, így marad a szálloda. Itt nem lesz vele felesége, Meghan sem, mivel a hercegné állítólag azért is marad az Egyesült Államokban, hogy felkészüljön egy nem hivatalos, nigériai királyi körútra, ami néhány nappal a londoni Invictus utánra van betervezve a sussexiek számára.

Forrás: femcafe.hu