Harry herceg és Meghan Markle Nigériában tettek látogatást nemrégiben, most kiderült, Károly királyt ez miért aggasztja.

Körülbelül egy hetet töltött Nigériában Harry herceg és Meghan Markle. A hercegi pár először tett külföldi látogatást azóta, hogy kiléptek a királyi család dolgozó tagjai közül. A látogatást többen is kritizálták, most kiderült, Károly király és a Buckingham-palota miért találják aggasztónak:

Az aggasztja az uralkodót a legjobban, hogy bár nem a királyi család tagjaiként látogattak az országba, olyan volt, mintha még mindig a dolgozó családtagok közé tartoznának. Később kiderült, Harry herceg és Meghan Markle a jövőben több hasonló külföldi utat is tervez.

Kapcsolódó: Kamilla királyné nem bírja tovább: Károly mit sem törődik felesége félelmével, ezúttal nem tesz a királyné kedvére

Richard Eden, királyi szakértő értékelte a helyzetet, és elárulta, hogy leginkább az bosszant mindenkit, hogy Harry herceg és Meghan olyan látogatást tettek, mintha a királyi családot képviselnék, miközben ez nem igaz.

Kapcsolódó: III. Károly király egy dolgot nagyon irigyel a magyaroktól: Szinte rajong érte az uralkodó

Rossz célokra is használhatják Harry-éket

Biztonsági okokból ráadásul, a királyi családok minden utazását a külügyi hivatal szervezi, az egészet felügyelik, meggyőződnek arról, hogy nem használják őket más célokra. Ám ebben az esetben Harry és Meghan védtelenek azzal szemben, hogy külföldi kormányok manipulálják őket.

A szakértő szerint emiatt aggályosnak tartja a palota az utazásaikat, mi több, könnyedén okozhatnak felháborodást egy-egy kijelentésükkel vagy akár az egész látogatással is.

Kapcsolódó: Hatalmasra duzzadt Károly király vagyona: Jóval túltesz II. Erzsébet királynőén is

Harry herceg korábban a People magazinnak is nyilatkozott, elárulta, hogy nagyon szeretnek emberekkel találkozni, és így sokkal tartalmasabb beszélgetéseket folytathatnak le, mint videóhíváson keresztül:

Olyan sok mindent megtehetünk otthonról és a Zoomon keresztül, de azért várjuk, hogy többet utazhassunk, mert a munka számít. Legyen szó az Archewell Alapítványról, az Invictusról vagy bármely más ügyünkről, mindig lesz ok arra, hogy találkozzunk az emberekkel, hiszen ez a munkánk középpontja.

Forrás: elle.hu