Katalin hercegné imád sportolni, azonban egy meglehetősen extrém hobbinak is szeret hódolni, amit Vilmos herceg alig tud „feldolgozni”.

Kapcsolódó: III. Károly betiltotta egy bizonyos étel fogyasztását a királyi családban: Ebből az egyből nem enged az uralkodó

Furcsán néz rá emiatt

A rákbetegséggel küzdő Katalin jelenleg a pihenésre és a családjára koncentrál. Azt azonban tudni lehet róla, hogy egyébként aktív életmódot folytat, s fiatalkora óta rajong számos sportágért, amikben ráadásul nagyon is jól teljesít – egyik kedvence a gyeplabda, amit még akkor szerette meg, amikor bentlakásos iskolába járt a wiltshire-i Marlborough College-ba.

Kapcsolódó: A rákkal küzdő Katalint és Vilmost súlyosan megsértették Harryék: Tapintatlanok voltak velük a királyi szakértő szerint

A testmozgás iránti szeretetében férjével is osztozik, s tudvalevő, hogy kettesben, illetve közösen a gyermekeikkel is rendszeresen eljárnak sportolni, vagy tesznek nagy nagy túrákat a szabadban.

Egy dolog van csupán, amit a trónörökös nem ért a feleségében, sőt egyenesen őrültségnek tartja azt a hobbit, amiről a hercegné azonban mégsem tud lemondani:

Történetesen az, hogy szenvedélyesen szeret jéghideg vízben úszni. Sőt: gond nélkül vállalja, hogy télen, akár sötétben is, a szabadban ússzon egyet.

Kapcsolódó: Mi történt? Elszörnyedtek a rajongók Katalin hercegné új portréjától

„Minél hidegebb, annál jobb. Nagyon szeretem esőben és hidegben is. Még akkor is, mikor Vilmos azt mondja, őrült vagyok. Én akkor is megyek és keresem a hideg vizet” – mesélt meghökkentő szokásáról a hercegné.

Forrás: femcafe.hu